Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Καρδίτσα: Ανήλικος «χτυπούσε» περίπτερα και δημοτικά γραφεία!



Police-Voice blog ➤
Η όρεξη για… σοκολάτες και αναψυκτικά πρόδωσε την εξαμελή σπείρα με αρχηγό ένα ανήλικο που είχε… προϋπηρεσία στις διαρρήξεις, αφού είχε χτυπήσει δυο φορές το ίδιο δημοτικό κτίριο στο Μουζάκι Καρδίτσας! Η διάρρηξη στο ψυγείο ενός περιπτέρου, όμως, ήταν η τελευταία του.


Μέρα- μεσημέρι, οι έξι δράστες ηλικίας 17 ως 33 χρόνων διέρρηξαν το ψυγείο του περιπτέρου ενός 43χρονου και άρχισαν να αρπάζουν εμπορεύματα, αλλά όταν έβγαιναν από την πόλη με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συνελήφθησαν και τα κλεμμένα εμπορεύματα βρέθηκαν στην κατοχή τους. Η προανάκριση αποκάλυψε ότι ο 17χρονος είχε διαρρήξει δυο φορές το κτίριο όπου στεγάζεται το Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης του δήμου Μουζακίου, στις 6 Σεπτεμβρίου του 2012 και στις 6 Απριλίου φέτος.

Και τις δυο φορές είχε αρπάξει από έναν υπολογιστή, τον έναν τους οποίους παρέδωσε στον 33χρονο συνεργό του. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο σπίτι του μαζί με έξι ναρκωτικά χάπια και τον επέστρεψαν στο δημοτικό γραφείο, ενώ οι έξι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που τους άσκησε διώξεις κατά περίπτωση για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και κατοχή ναρκωτικών.
Καρδίτσα: Ανήλικος «χτυπούσε» περίπτερα και δημοτικά γραφεία! Από ProtoThema.gr | protothema.gr – 51 λεπτά πριν. Η όρεξη για… σοκολάτες και αναψυκτικά πρόδωσε την εξαμελή σπείρα με αρχηγό ένα ανήλικο που είχε… προϋπηρεσία στις διαρρήξεις, αφού είχε χτυπήσει δυο φορές το ίδιο δημοτικό κτίριο στο Μουζάκι Καρδίτσας! Η διάρρηξη στο ψυγείο ενός περιπτέρου, όμως, ήταν η τελευταία του. Μέρα- μεσημέρι, οι έξι δράστες ηλικίας 17 ως 33 χρόνων διέρρηξαν το ψυγείο του περιπτέρου ενός 43χρονου και άρχισαν να αρπάζουν εμπορεύματα, αλλά όταν έβγαιναν από την πόλη με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συνελήφθησαν και τα κλεμμένα εμπορεύματα βρέθηκαν στην κατοχή τους. Η προανάκριση αποκάλυψε ότι ο 17χρονος είχε διαρρήξει δυο φορές το κτίριο όπου στεγάζεται το Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης του δήμου Μουζακίου, στις 6 Σεπτεμβρίου του 2012 και στις 6 Απριλίου φέτος. Και τις δυο φορές είχε αρπάξει από έναν υπολογιστή, τον έναν τους οποίους παρέδωσε στον 33χρονο συνεργό του. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο σπίτι του μαζί με έξι ναρκωτικά χάπια και τον επέστρεψαν στο δημοτικό γραφείο, ενώ οι έξι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που τους άσκησε διώξεις κατά περίπτωση για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και κατοχή ναρκωτικών.
Πηγή ➤ protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου