Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ο 45χρονος έστησε ενέδρα στους γείτονες Κρήτη: Ο γιος πετροβολούσε, ο πατέρας… πυροβολούσε!



Police-Voice blog ➤

Απίστευτη ιστορία - H δράση του 45χρονου είναι γνωστή και δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του έχουν απειλήσει να σκοτώσουν ή να βλάψουν ανθρώπους στην περιοχή

Μηνύσεις για απειλές  και φθορές είχε υποβάλλει μια  οικογένεια στον πατέρα ενός γειτονόπουλου με νοητική στέρηση που προκαλούσε ζημιές με πέτρες στην περιοχή Αγίας Αικατερίνης στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι εκείνος θα απαντούσε με… πυροβολισμούς!

Ο 45χρονος πήρε όλη την οικογένειά του και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, όταν ο μικρός προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητο της 50χρονης γειτόνισσάς τους. Ο σύζυγος της γυναίκας του υπέβαλε για δεύτερη φορά μήνυση στον πατέρα για τη φθορά, ενώ πρόσφατα είχε υποβάλλει άλλη μια επειδή τον απείλησε, όταν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για άλλες ζημιές που είχε κάνει το παιδί.

Οι δυο μηνύσεις έπεσαν…  «βαριές» στον 45χρονο, που έστησε ενέδρα οπλισμένος έξω από το σπίτι της οικογένειας και φώναξε την 50χρονη να βγει στο παράθυρο. Μόλις εκείνη άνοιξε, άρχισε να πυροβολεί εναντίον της, ευτυχώς χωρίς να πετύχει την ίδια αλλά ένα ακόμη αυτοκίνητο της οικογένειας! Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια και κρύφτηκε σε ένα χωράφι της περιοχής, όπου όμως εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.Πηγή ➤ http://www.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου