Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«Φάνηκε τι προσφέρει ο Έλληνας αστυνομικός στην κοινωνία»...Συγχαρητήρια Δένδια στους αστυνομικούς...ΛΟΓΙΑ ...ΛΟΓΙΑ ..ΛΟΓΙΑ ...



Police-Voice blog ➤
Συγχαρητήρια Δένδια στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τους αλβανούς δραπέτες
Με τους αστυνομικούς που συνέλαβαν σε παραμεθόριο περιοχή της Καστοριάς τους τρεις επικινδύνους κακοποιούς, δραπέτες των Φυλακών Ντρένοβα της Αλβανίας συναντήθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας και εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του ιδίου, αλλά και της κυβέρνησης για αυτή την επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Θα ήθελα και εκ μέρους του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και εκ μέρους της Κυβέρνησης να συγχαρώ τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που έφεραν σε πέρας την ιδιαίτερα επικίνδυνη επιχείρηση σύλληψης των Αλβανών δραπετών. Νομίζω ότι τα παιδιά αυτά έδειξαν με τη στάση τους ξεκάθαρα το τι προσφέρει ο Έλληνας Αστυνομικός στην ελληνική κοινωνία στην πολύ μεγάλη προσπάθεια για την προστασία της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών», τόνισε ο κ. Δένδιας, ο οποίος επισκέφθηκε τη Δυτική Μακεδονία.

Ο υπουργός συμμετείχε σε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τα προβλήματα αστυνόμευσης στις μεθοριακές περιοχές.

Επισήμανε ότι το υπουργείο θα αποστείλει τις αμέσως προσεχείς ημέρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς οχήματα και θερμικές κάμερες, ενώ μέσα στο 2014 θα σταλούν οχήματα 4Χ4

Σε ότι αφορά την αστυνόμευση και τον έλεγχο της συνοριογραμμής με την Αλβανία, ο κ. Δένδιας σημείωσε ότι σύντομα θα είναι έτοιμη η μελέτη που έχει ανατεθεί στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος καμερών διαχείρισης των συνόρων όπως γίνεται και τον Έβρο. Η μελέτη θα ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα της περιόδου 2014-2020.

Εξάλλου, ο κ. Δένδιας παρέστη στην ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο που διοργάνωσε η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα Γρεβενά

Στη συνέχεια, μετέβη στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στον Γράμμο, όπου επισκέφθηκε τους εκθεσιακούς του χώρους, ενώ ακολούθησε επιθεώρηση των ελληνοαλβανικών συνόρων στο νομό Καστοριάς, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες και συνοριοφύλακες για τα προβλήματα αστυνόμευσης που υπάρχουν και για το ζήτημα της αποψίλωσης δασικών εκτάσεων, λόγω της παράνομης υλοτομίας.

Ο κ. Δένδιας συνοδευόταν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Δυτική Μακεδονία από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη, καθώς και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ταξίαρχο Ηλία Στεφανή.


Πηγή newsbeast.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου