Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ένοχος ο Λιάπης !!! ΠΟΙΝΗ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ! ! ! ΝΕΟΤΕΡΑ ....



Police-Voice blog ➤
Ποινή τεσσάρων ετών με αναστολή επιβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Μιχάλη Λιάπη για το αδίκημα της πλαστογραφίας, εξαγοράσιμη προς 50 ευρώ την ημέρα και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για το αδίκημα του ανασφάλιστου οχήματος. 

Οι δικηγόροι του πρώην υπουργού κρίνουν «εκδικητική την απόφαση». Εξερχόμενοι του δικαστηρίου δεν έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Νωρίτερα, καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας της έδρας για τις παραβάσεις του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη. Ο ανώτατος δικαστικός είπε ενώπιον του ακροατηρίου: «Αβάσιμοι και παιδαριώδεις είναι οι ισχυρισμοί για τη φόρτιση της μπαταρίας του Ι.Χ.. Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι το ποσό των 1.000 ευρώ είναι ευτελές για αυτόν, ίσως ένα πολυτελές γεύμα του.

«Δεν τα κατέβαλε τα πρόστιμα όχι επειδή μετανόησε αλλά αν δεν το έκανε θα του έπαιρναν το αυτοκίνητο. Το ταξίδι του δεν αποδεικνύει ότι δεν το μετάνιωσε».

Tέλος, ο εισαγγελέας χαρακτήρισε τον Λιάπη ως άτομο που ρέπει προς το έγκλημα.

Οι συνήγοροι του κ. Λιάπη ανέφεραν ότι ο πρώην υπουργός Μεταφορών δεν παρέστη στη δίκη, λόγω των ΜΜΕ. «Αν κρίνει το δικαστήριο ότι πρέπει να’ ρθει, θα’ ρθει. Πρόκειται για μία ανόητη κι απερίσκεπτη ενέργεια αλλά δεν περιείχε οικονομικό δόλο. Είχε πληρώσει τα τέλη εδώ και 8 μήνες. Να κριθεί ως απλός πολίτης».

Πηγή ➤http://www.zougla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου