Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Η θεά Τύχη τους γύρισε... την πλάτη..... Τζογαδόροι στα χέρια αστυνομικών σε όλη τη χώρα.....



Police-Voice blog ➤

Σε όλη την Ελλάδα, οι αστυνομικές υπηρεσίες έκαναν απανωτές συλλήψεις για κάθε είδος παράνομων παιχνιδιών

Η θεά Τύχη δεν… εμφανίστηκε στο ραντεβού της με τους τζογαδόρους! Σε όλη την Ελλάδα, οι αστυνομικές υπηρεσίες έκαναν απανωτές συλλήψεις για κάθε είδος παράνομων παιχνιδιών, στα οποία μάλιστα οι παίκτες είχαν ποντάρει σημαντικά χρηματικά ποσά.

Μόνο σε ένα καφενείο της Τρίπολης, στο οποίο είχε εγκατασταθεί σύστημα καταγραφής με κάμερα για να αποφεύγονται οι αστυνομικοί έλεγχοι, κατασχέθηκε ποσό ύψους 6.325 ευρώ από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού πόκερ «Texas Hold’em»! 

Στο απαγορευμένο χαρτοπαίγνιο συμμετείχαν εννέα άτομα και μαζί τους συνελήφθη και ο 29χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη πέντε ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια, 2.810 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και μεγάλος αριθμός τραπουλόχαρτων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. 

Είχε τεράστια χρέη προς το δημόσιο συνολικού ύψους 289.845,26 ευρώ ο 49χρονος ιδιοκτήτης ενός κτιρίου στη Σάμο και προσπαθούσε να τα «βγάλει» από τη… γκανιότα του παράνομου τυχερού παιχνιδιού που οργάνωνε! 

Δέκα άτομα ηλικίας από 35 ως 80 χρόνων, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα, συνελήφθησαν μαζί του στο οίκημα όπου το είχαν «στρώσει» στο… μπαρμπούτι και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 2.635 ευρώ, 22 ζάρια και τρεις δεσμίδες με τραπουλόχαρτα στο ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι! Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου. 

Σε μια καφετέρια στην Αμαλιάδα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν έλεγχο συνέλαβαν τον 41χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος και μία 54χρονη θαμώνα η οποία έπαιζε το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια» σε έναν υπολογιστή με κερματοδέκτη στον οποίο είχε εγκατασταθεί πρόσθετο λογισμικό πρόγραμμα. Ο υπολογιστής κατασχέθηκε μαζί με 179,50 ευρώ. 

Σε ένα καφενείο στην Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μεσολογγίου που έκαναν έλεγχο βρήκαν να λειτουργεί ένα ηλεκτρονικό παιχνιδομηχάνημα το οποίο έπαιζε το απαγορευμένο παιχνίδι «φρουτάκια» και συνέλαβαν τον 42χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου. Στο μαγαζί κατασχέθηκαν και 32,70 ευρώ.

Πηγή ➤http://www.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου