Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ετών 17... Ληστείες 100 και απόπειρα κατά αστυνομικών ! ΣΤΑ 20 ΤΙ ?????


Στα 17 του χρόνια «τερμάτισε» το κοντέρ της παρανομίας - Συνελήφθη μετά απο καταδίωξη σε συνοικία της Πάτρας - Ελέγχεται για περισσότερες απο 100 ληστείες- Κέρδη 200.000 ευρώ
Police-Voice blog ➤
Κινηματογραφική αστυνομική καταδίωξη με πρωταγωνιστή έναν 17χρονο με πλούσια δράση σε ληστείες ,έγινε σε συνοικία στην Πατρα.Ο νεαρός στην προσπάθεια του να ξεφύγει χτύπησε με το αυτοκίνητό του υπηρεσιακή μοτοσικλέτα της Ασφάλειας Πατρών, στην οποία επέβαιναν δύο αστυνομικοί που τον αναζητούσαν. Αλλά
εν τέλει συνελήφθη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος έχει διαπράξει σωρεία ληστειών και κλοπών στην Πάτρα, την Κάτω Αχαΐα και το Κιάτο Κορινθίας, ενώ από τις μέχρι τώρα έρευνες της Ασφάλειας Πατρών έχουν εξιχνιαστεί 14 περιπτώσεις ληστειών και κλοπών, τις οποίες ο δράστης είχε διαπράξει τους τελευταίους τέσσερις μήνες.
Σε βάρος του 17χρονου έχουν σχηματιστεί τα τελευταία δύο χρόνια δικογραφίες για διάπραξη περισσότερων από εκατό ληστειών και κλοπών, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε από την παράνομη δράση του, φθάνει τις 200.000 ευρώ.
Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν και δυο εντάλματα βίαιης προσαγωγής του στην Α’ ανακρίτρια Πατρών για διάπραξη ληστειών.
Ο 17χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της Ασφάλειας για εμπλοκή του σε παρόμοια αδικήματα.
.
Πηγή ➤http://www.bloko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου