Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Είχαν ρημάξει την περιοχή Ηλεία:.. «Κάηκε» από... 21 η σπείρα των τσιγγάνων διαρρηκτών



Police-Voice blog ➤

Μετά από επτά κλοπές και δυο απόπειρες κλοπής αυτοκινήτων και 12 διαρρήξεις, μπήκε τέλος στη δράση τους

Τράβηξαν από 21 και... «κάηκαν» οι νεαροί τσιγγάνοι που είχαν ρημάξει για περισσότερο από ένα μήνα τα αυτοκίνητα και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές της βόρειας Ηλείας! Μετά από επτά κλοπές και δυο απόπειρες κλοπής αυτοκινήτων και 12 διαρρήξεις, μπήκε τέλος στη δράση τους.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Πύργου συνέλαβαν τρία από τα μέλη της σπείρας ηλικίας 21, 19 και 18 χρόνων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές, ενώ αναζητούν άλλους δυο τσιγγάνους ηλικίας 21 και 18 χρόνων τα στοιχεία των οποίων έχουν εξακριβωθεί.

Τα μέλη της σπείρας δρούσαν από τις 19 Ιανουαρίου κλέβοντας αυτοκίνητα για να πηγαίνουν με αυτά στα καταστήματα που είχαν στοχοποιήσει. Τα συνολικά επτά αυτοκίνητα που είχαν κλέψει, τα εγκατέλειπαν στη συνέχεια σε αγροτικές οδούς όπου εντοπίστηκαν με μεγάλες φθορές και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι νεαροί δράστες είχαν διαρρήξει 12 καφενεία, μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα και άλλα μαγαζιά παραβιάζοντας τις πόρτες ή τα παράθυρα και άρπαζαν όσα χρήματα έβρισκαν στις ταμειακές μηχανές. Μαζί με αυτά, έκλεβαν κυρίως τσιγάρα και άλλα εμπορεύματα, καθώς και τις... τηλεοράσεις! Η λεία τους, μαζί με τις ζημιές που είχαν προκαλέσει στα καταστήματα, υπολογίζεται σε 8.385 ευρώ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου