Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ρέθυμνο: Η μητέρα του Βαγγέλη λύνει τη σιωπή της..Όλα ανοιχτά για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη ..Τι δείχνει το μοιραίο τραύμα στον καρπό του



Police-Voice blog ➤

Καταθέτει αυτή την ώρα για το κρίσιμο τηλεφώνημα με το γιο της την παραμονή της εξαφάνισης και της αυτοχειρίας του

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου καταθέτει, αυτή την ώρα, η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία κλήθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από την Α.Δ. Ιωαννίνων. 

Η Μαρία Γιακουμάκη-Φρονιμάκη καταθέτει στους αστυνομικούς για το κρίσιμο τηλεφώνημα με το γιο της την παραμονή της εξαφάνισης και της αυτοχειρίας του.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθεί να απαντήσει σχετικά με το αν θυμήθηκε κάτι ή αν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή της που μπορεί να «φωτίσει» περισσότερο το μυστήριο γύρω από τα όσα συνέβαιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή και όσα βίωνε ο Βαγγέλης.

Ο φάκελος της κατάθεσης της μητέρας του άτυχου νεαρού θα αποσταλεί στα Ιωάννινα και θα προστεθεί στο φάκελο της έρευνας. 

Γιάννενα: Όλα ανοιχτά για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Τι δείχνει το μοιραίο τραύμα στον καρπό του 20χρονου φοιτητή (Φωτό)!



Οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις και το αρχικό συμπέρασμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, ο οποίος έκανε νεκροψία στη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, συνηγορούν στο ότι ο σπουδαστής έβαλε τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του δεξιού του χεριού με μαχαίρι.

Υπάρχουν ωστόσο κάποια ερωτηματικά, που σύμφωνα με πληροφορίες απασχολούν ακόμη τον ιατροδικαστή, πριν καταλήξει στο τελικό του πόρισμα που θα πιστοποιεί ως αιτία θανάτου την αυτοκτονία ή το έγκλημα. Ενα από αυτά που κυριάρχησαν στην ιατροδικαστική έρευνα ήταν εάν στον καρπό του Βαγγέλη υπήρχαν μία ή δύο τομές.

 

Ιατροδικαστικές πηγές είπαν στο «Εθνος» ότι εάν υπάρχουν δύο τομές, τότε η πρώτη τομή είναι το αποκαλούμενο «τραύμα δισταγμού», που ο αυτόχειρας επιχειρώντας να κόψει τις φλέβες του νιώθει έντονο πόνο και συνήθως μετανιώνει και δεν συνεχίζει. 

Και συμπλήρωσαν: «Τέτοιες περιπτώσεις έχουμε σε τοξικομανείς, που επιχειρούν να βάλουν τέλος στη ζωή τους, αλλά δεν το αντέχουν, καθώς ο τρόπος αυτοκτονίας με το κόψιμο των αρτηριών είναι επώδυνος. Συνήθως έχουμε απόπειρες αυτοκτονίας και όχι αυτοκτονίες με αυτό τον τρόπο». «Εάν ο Βαγγέλης έκανε μία τομή στον καρπό του, τότε αποκλείεται ο θάνατός του να επήλθε σε λίγα λεπτά, όπως αρχικά ειπώθηκε. Σε αυτή την περίπτωση ο αυτόχειρας καταλήγει σε 5 με 6 ώρες».
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

''Για τον Βαγγέλη μας και τον κάθε Βαγγέλη''
Το δικό τους "αντίο" στον φίλο και συμμαθητή τους Βαγγέλη Γιακουμάκη, απευθύνουν οι απόφοιτοι 3ου ΓΕΛ Ρεθύμνου 2012-13, μη μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έφταιξε και ο Βαγγέλης είχε τη γνωστή τραγική κατάληξη. 

"Δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε και ποια είναι αλήθεια. Σίγουρα όμως κάποιος τον έσπρωξε προς αυτόν τον δρόμο" επισημαίνουν χαρακτηριστικά και εύχονται ο Βαγγέλης να είναι το τελευταίο θύμα, ο επίλογος σε αυτήν την παράνοια.

Στην επιστολή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων: ''Εμείς οι συμμαθητές του Βαγγέλη, όσοι ζήσαμε μαζί του στα θρανία της μαθητικής ανεμελιάς, που μας αγάπησε και τον αγαπήσαμε στην αθώα μας εφηβεία, πριν αποκτήσει την τραγική «διασημότητα» σε όλη τη χώρα και που καλυτέρα βέβαια να μη γινόταν ποτέ, θέλουμε να γράψουμε κάτι γι' αυτόν. 

Σαν κατευόδιο, σαν ξόδι, για το δικό μας Βαγγέλη, μα και για όλους τους «Βαγγέληδες». Ένα άρθρο για εκείνον, αλλά και για κάθε παιδί, που αντιμετωπίζει το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού, που ανέχεται, που φοβάται, που καταρρακώνεται η ψυχολογία του, που αισθάνεται αβοήθητο, απεγνωσμένο... Για όλα αυτά τα παιδιά...

Πηγή: Εθνος, cretalive.gr
Πηγή: cretalive.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου