Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Από Ηράκλειο προς Πειραιά Στο πλοίο έπιασαν τον κλέφτη των 80.000 ευρώ!



Police-Voice blog ➤

Μαζί του συνελήφθη η 27χρονη φίλη του που είχε στη κατοχή της βιβλιάρια τραπέζης με μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στα χέρια της

Πάνω στο πλοίο της γραμμής από Ηράκλειο προς Πειραιά συνέλαβαν οι λιμενικοί τον δράστη της κλοπής «μαμούθ» των 80. 000 ευρώ από το σπίτι ηλικιωμένων στην Ιεράπετρα, χάρη στην άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης από τους άνδρες της τοπικής Ασφαλείας!



Μαζί με τον 29χρονο κακοποιό, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές σε διάφορα μέρη της χώρας για παρόμοιες κλοπές, συνελήφθη η 27χρονη φίλη του που είχε στη κατοχή της βιβλιάρια τραπέζης με μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στα χέρια της. Ωστόσο, αναζητείται ακόμη ο συνεργός του νεαρού δράστη που συμμετείχε στην κλοπή.

Οι δυο τους είχαν στοχοποιήσει έναν 80χρονο που «σήκωσε» τα χρήματα από την τράπεζα, αλλά επειδή μαζί του ήταν ο γιος του δεν έδρασαν αμέσως. Τους ακολούθησαν ως το σπίτι τους και, όταν οι δυο άνδρες έφυγαν, ο 29χρονος εμφανίστηκε στην 79χρονη σύζυγο του ηλικιωμένο και την απασχόλησε παριστάνοντας τον ηλεκτρολόγο. Έτσι, έδωσε την ευκαιρία στον συνεργό του να τρυπώσει από το παράθυρο στο σπίτι και να αρπάξει την τσάντα με τα χρήματα.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός και να εντοπιστούν οι νόμιμοι ιδιοκτήτες των τραπεζικών βιβλιαρίων που κατασχέθηκαν, ενώ το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου με κατηγορίες για διακεκριμένη κλοπή.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου