Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Τεράστια χασισοφυτεία στα σύνορα με την Αλβανία...Η επιχείρηση έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας



Police-Voice blog ➤

Οι καλλιεργητές, που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα 

Τα κιάλια που είχαν μαζί τους οι δυο νεαροί Αλβανοί οι οποίοι είχαν αναλάβει την φύλαξη της τεράστιας χασισοφυτείας που καλλιεργούσαν μέσα στο δάσος, σε μια δύσβατη περιοχή κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, δεν τους βοήθησαν να εντοπίσουν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που έκαναν επιχείρηση για την σύλληψή τους!

Η επιχείρηση έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας και οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 25 χρόνων, που κοιμόντουσαν χωρίς να φαντάζονται ότι είχαν εντοπιστεί, αιφνιδιάστηκαν και συνελήφθησαν μέσα στην φυτεία με τα 1.142 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,15 εκατοστών ως 1,47 μέτρων που είχαν στήσει στον Αμάραντο της Κόνιτσας. 

Οι καλλιεργητές, που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβη, τα κιάλια και διάφορα σύνεργα που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια της μεγάλης χασισοφυτείας.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου