Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

"Θα μπορέσετε να δώσετε ένα τέλος στην αδικία σε βάρος των επιτυχόντων κ. Μακρυδημήτρη;", Επιστολή εν αναμονή δόκιμων αστυνομικών



Police-Voice blog ➤
Το έχουμε ξαναγράψει . Μνημόνιο και Δένδιας "έδεσαν" χειροπόδαρα κάποιες εκατοντάδες παιδιά που πέτυχαν να πιάσουν το όνειρο τους και να εισαχθούν στις αστυνομικές σχολές, αλλά εξαιτίας των δύο προαναφερόμενων παράγοντων εξακολουθεί το όνειρο να παραμένει στη σφαίρα του ανέγγιχτου. Κι ενώ πριν από την τροπολογία
για το ασφαλιστικο- συνταξιοδοτικό θα μπορούσε να πει καποιος δεν βαριέσαι, δεν χάλασε ο κόσμος μ' ένα ή δύο χρόνια παραμονή σε θάλαμο αναμονής, τώρα τα πράγματα άλλαξαν και μάλιστα ριζικά.
Διαβάστε λοιπόν, υπό το πρίσμα πλέον της ανακατανομής των καταστάσεων, την επώνυμη επιστολή δύο επιτυχόντων στις εξετάσεις του 2014 στο νέο υπηρεσιακό υπουργό Δημόσιας Τάξης, ο οποίος έχει την ευχέρεια και το δικαίωμα να υπογράχει την απόφαση.

Καλησπέρα σας! Θα θέλαμε μέσω της ενημερωτικής σας ιστοσελίδα να παραθέσουμε την ερώτηση των επιτυχόντων στις σχολές αστυφυλάκων του 2014 προς τον υπουργο προστασίας του πολίτη:
Αγαπητέ Κ. Αντώνη Μακρυδημήτρη.
Αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ για το πόστο που αναλάβατε ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αυτήν την δύσκολη εποχή για την Ελλάδα. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι επιτυχών στην Σχολή Αστυφυλάκων μέσω πανελληνίων 2014, παράλληλα εκπροσωπώ μέσω αυτής της επιστολής 279 επιτυχόντες στις σχολές αστυνομίας του έτους 2014.
Ενώ αρχικά είχε καθοριστεί ότι ο χρόνος αναμονής μας θα είναι 1 χρόνος δηλαδή κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, ωστόσο μία μέρα πριν τελειώσει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον διαγωνισμό κατάταξης στην ΕΛ.ΑΣ μας ενημέρωσαν ότι η εισαγωγή μας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τον Νόμο 4278/2014 κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 .
Τον τελευταίο τρίμηνο ακούγονταν πολλές φήμες περί εισαγωγής της σειράς επιτυχόντων του 14 κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Ακόμα και σε συνεντεύξεις του ο ίδιος ο πρώην Υπουργός κ. Γιάννης Πανούσης είχε αναφέρει ότι επέτυχε την εισαγωγή της σειράς μας έναν χρόνο νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία. Το θέμα αυτό τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα μετά την υπογραφή τρίτου μνημονίου παραμένει στην αδράνεια.
Πρόσφατα όμως με ερώτηση του πρώην Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ στις 26/08/2015 προς τον κ. Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και τον κ. Υπουργό Οικονομικών αναφέρει ότι η εισαγωγή μας εξαρτιόνταν από τον Αναπληρωτή Υπουργό κ Χριστόφορο Βερναρδάκη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς όλοι οι αρμόδιοι Υπουργοί είχαν προσυπογράψει.
Και η ερώτηση μου είναι η εξής, θα μπορέσετε να δώσετε ένα Τέλος στην αδικία εις βάρος εκατοντάδων επιτυχόντων και να ενισχύσετε την ΕΛ.ΑΣ που αντιμετωπίζει εκατοντάδες προβλήματα καθημερινά;
Περιμένουμε με ανυπομονησία την απάντησή σας

Με τιμή, Θανασούλας Αναστάσιος & Περήφανος Ευάγγελος
Πηγή ➤bloko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου