Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ! ! ?? Είμαι δευτεροετής δόκιμος αστυφύλακας και διανύω τον πρώτο μήνα της πρακτικής μου εκπαίδευσης στην Αθήνα. Παρά τις διαμαρτυρίες, τις υποσχέσεις !

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ! ! ?? Είμαι δευτεροετής δόκιμος αστυφύλακας και διανύω τον πρώτο μήνα της πρακτικής μου εκπαίδευσης στην Αθήνα.


Police-Voice blog ➤
Είμαι δευτεροετής δόκιμος αστυφύλακας και διανύω τον πρώτο μήνα της πρακτικής μου εκπαίδευσης στην Αθήνα. Παρά τις διαμαρτυρίες, τις υποσχέσεις και το "ενδιαφέρον"  της ομοσπονδίας συνεχίζουμε να αμοιβόμαστε με το αστείο ποσό των 260 ευρώ μηνιαίως. 

Μπορεί για κάποιους να θεωρούμαστε τυχεροί, προνομιούχοι ακόμα και "εξασφαλισμένοι" όμως τους διαφεύγει μια λεπτομέρεια όλους αυτούς και αυτή είναι ότι εμείς ότι έχουμε το κερδίσαμε αξιοκρατικά με πείσμα και υπομονή, όχι με τενεκεδες τυρί, λάδι και ψήφους. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω γι' αυτό το θέμα και ειλικρινά έχω κουραστεί από την αδιαφορία του υπουργείου, του αρχηγείου, της ομοσπονδίας αλλά και της αστυνομικής "οικογένειας" εν γένει.

 Θα αναφερθώ σε τρία περιστατικά ούτως ώστε να αξιολογήσετε και μόνη σας τα καθήκοντα των δοκίμων σε αντιδιαστολή με την αμοιβή τους. 

Ως γνωστόν μας απαγορεύεται να εργαστούμε νυχτερινά και πενθήμερα και ως εκ τούτου δεν λαμβάνουμε και τα ανάλογα επιδόματα.

 Έχοντας αυτό ως δεδομένο λοιπόν μας εξέπληξε άπαντες η διαταγή του αρχηγού με την οποία κληθήκαμε να εκτελέσουμε μέτρα τροχαίας κατά τον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας στις 12/11/17 ημέρα Κυριακή. Ο αρχηγός λοιπόν αποφασίζει κατά το δοκουν το τι θα κάνουμε με τα "ελεύθερα" σαββατοκύριακα μας; Είναι δυνατόν να μας υποχρεωνει λόγω υπηρεσιακών αναγκών να εργαζόμαστε αμισθί; Όχι κύροι η απάντηση στα παραπάνω είναι ένα μεγάλο όχι! Δεν είμαστε κωπηλάτες σε ρωμαϊκή γαλέρα, είμαστε αστυνομικοί όσο δύσκολο κι αν είναι για μερικούς να το κατανοήσουν.

 Προχωρώ στο δεύτερο περιστατικό που χρονικά προηγείται του παραπάνω και συναιβει στις 08/11/2017. Μεταγωγή του 58 χρονου δολοφόνου της 32 χρονης εφοριακού στον ανακριτή στα δικαστήρια της ευελπίδων (κτήριο 9 περί τις 12 το μεσημέρι). Όλοι παρακολουθήσατε τις σκηνές απείρου κάλους που εκτυλίχθηκαν κατά την έξοδο του κατηγορουμένου από τον ανακριτή. Δεν γνωρίζω όμως πόσοι από εσάς προσέξατε τον δόκιμο ο οποίος σαστισμένος και άοπλος βρέθηκε εν μέσω προπηλακισμών, υπτάμενων καφέδων, νερών αλλά και άγριου ξύλου. Δόκιμος που συμμετέχει σε μεταγωγή; Είναι αυτό νόμιμο; Είναι αυτό ασφαλές;
 Λυπάμαι που γίνομαι γραφικός αλλά η απάντηση και πάλι είναι όχι! 

Περιστατικό νούμερο τρία 21/11/17 επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικών της τροχαίας στην Γλυφάδα. Όποιος παρακολουθησε το σχετικό βίντεο στα ΜΜΕ ίσως πρόσεξε τον δόκιμο κατά την έξοδο του άνδρα με το μαχαίρι από το κατάστημα που είχε καταφύγει. Δόκιμος σε περιστατικό με μαχαίρι με δύο αστυνομικούς τραυματίες; Ατακτα παιδιά οι δόκιμοι, που πάνε και μπλεκουν;

 Κλείνοντας σας ρωτώ είναι δυνατόν αυτός ο κίνδυνος και αυτή η προσφορά να αμοίβεται με 260 ευρώ το μήνα; Είναι δυνατόν να είμαστε τόσο φθηνοί και αναλώσιμοι για το σώμα; Λυπάμαι κύροι, λυπάμαι ειλικρινά, αλλά αυτή δεν είναι η αστυνομία που φανταζόμασταν! Δεν περιμέναμε να γίνουμε πλούσιοι απλά πιστεύαμε ότι θα είχαμε μια αξιοπρεπή ζωή...

ΣΧΟΛΙΟ POLICE-VOICE GR !ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΖΩΗ ΣΟΥ !

 ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ  ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !

 ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ( ΕΛΑΣ ) ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΛΠ .

.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

ΑΑΑ ΞΕΧΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ !

 ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ  !

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ !ΜΑΣ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου