Σελίδες

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Καλό παράδεισο φίλε και συνάδελφε !

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (Ένωση Ν/Α) εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον αστυνομικό ΕΒ, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα Υπηρεσίας από τροχαίο ατύχημα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Ν/Α

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου και φίλου Ε.Β., ο οποίος έχασε την ζωή του, εν ώρα Υπηρεσίας, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος.

Δυστυχώς ακόμη ένας θάνατος, νέου ανθρώπου στην άσφαλτο.

Με οδύνη και ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετούμε το συνάδελφό μας και παράλληλα κάνουμε την ευχή, κανένας άλλος άνθρωπος να μη φύγει τόσο άδοξα, αλλά και τόσο πρόωρα.

Στους γονείς και τους συγγενείς, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, υπομονή και δύναμη.

Καλό παράδεισο φίλε και συνάδελφε.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr/


Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: Πισώπλατα και από πολύ κοντά πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και το ......Τα πρώτα ευρήματα από την αυτοψία

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τα πρώτα ευρήματα από την αυτοψία στον τόπο του φονικού - Η κηδεία της 31χρονης και του βρέφους θα γίνουν στη Γερμανία, κατόπιν εντολής της μητέρας του θύματος

Αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς της 31χρονης μητέρας, του 10 μηνών βρέφους και του 56χρονου κτηνοτρόφου, που τους εκτέλεσε εν ψυχρώ στην Καβάλα και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα ευρήματα που προέκυψαν από την αυτοψία που έγινε στον τόπο του εγκλήματος από την ιατροδικαστή, δείχνουν ότι ο 56χρονος πυροβόλησε και σκότωσε από πολύ κοντινή απόσταση και πισώπλατα τα θύματά του.

Πρώτα φέρεται να σκότωσε το βρέφος, στη συνέχεια την πρώην σύντροφό του και ελάχιστα λεπτά αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του, ρίχνοντας την τελευταία βολή στο κεφάλι του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει στην ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κηδεία της 31χρονης και του βρέφους θα γίνουν στη Γερμανία, κατόπιν εντολής της μητέρας του θύματος.

Είχε ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία η 31χρονη πριν δολοφονηθεί

«Θα σκοτώσω εσένα και το παιδί και θα αυτοκτονήσω» είχε πει ο δράστης στην 31χρονη πρώην σύντροφό του, λίγο καιρό πριν να κάνει την απειλή του πράξη, δολοφονήσει την ίδια και το λίγων μηνών παιδί τους και στη συνέχεια στρέψει την καραμπίνα στο κεφάλι του.

Οι πληροφορίες για τη διπλή δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο χωριό Λεκάνη της Καβάλας προκαλούν αποτροπιασμό. Η άτυχη γυναίκα, λίγο πριν τις 9 το πρωί που έφτασε ο δράστης έξω από το σπίτι που διέμενε με στενούς συγγενείς της και της ζήτησε να την ακολουθήσει στο μαντρί μαζί με το βρέφος, είχε πει σε γειτόνισσα και φίλη της, να της τηλεφωνήσει σε μια ώρα αργότερα. Προφανώς, όπως λέει στο protothema.gr, η γειτόνισσά της, κάτι φοβόταν.

«Η Άννα τον ακολούθησε γιατί δεν περίμενε να το κάνει αυτό και ας την είχε απειλήσει στο παρελθόν. Της έλεγα "Άννα μην πας "και εκείνη μου απάντησε πως "δεν θέλω να του χαλάσω το χατίρι, μην τον εξαγριώσω». Επέμεινα να μην πάει μαζί του αλλά εκείνη μου είπε πως αν δεν γυρίσει σε μια ώρα να την πάρω τηλέφωνο στο κινητό και να πάω να την πάρω μαζί με τον άντρα μου", περιγράφει η γειτόνισσα.

Το μαντρί ήταν περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι που διέμενε η κοπέλα με το μωρό της. «Δεν περίμενα ούτε μία ώρα, την κάλεσα, αλλά αυτός το έκανε αμέσως. Πήρα τηλέφωνο μετά από περίπου 40 λεπτά και δεν απαντούσε. Η Άννα ήταν ένα κορίτσι μορφωμένο, παρά πολύ καλό, που νόμιζε ότι όλος ο κόσμος είναι σαν αυτήν. Αυτός ήταν ένας αξεστος, αγρικος», λέει στη συνέχεια, τονίζοντας ότι η άτυχη Άννα είχε ζητήσει πριν από λίγο καιρό βοήθεια από την αστυνομία, καθώς την απειλούσε, ωστόσο της είπαν να περιμένει να γίνει το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού.

«Της έλεγε "θα σκοτώσω εσένα και το παιδί και θα αυτοκτονήσω και εγώ", η Άννα δεν φανταζόταν ότι θα το κάνει», συνεχίζει η γειτόνισσα.

«Η Άννα ήταν υπόδειγμα ανθρώπου, με πολύ καλή ψυχή, μορφωμένη», λέει συγκλονισμένη η θεία της, τονίζοντας ότι γνώρισε τον σύντροφό της πριν από τέσσερα χρόνια όταν ήρθε στο χωριό για να γράψει το βιβλίο της για την Λεκάνη. «Έζησε μαζί του, έκαναν το παιδάκι, χώρισαν και τελευταία δεν τα βρίσκανε. Η Άννα έλεγε ότι ήθελε να φύγει Γερμανία με το παιδί αλλά δεν ήταν σίγουρη. Κάθε ημέρα του έδινε το παιδί και έπαιζαν. Αυτός ήρθε το πρωί και την πήρε από το σπίτι, μάλλον την είπε "πάμε να δούμε τα κατσίκια" γιατί αγαπούσε πολύ τα κατσίκια. Αλλά αυτός θα είχε κάτι άλλο στο μυαλό του. Η Άννα έμενε στο σπίτι του παππού της με το παιδί και αυτός ερχόταν καθημερινά και το έβλεπε», λέει η θεία της.

Τονίζει δε, ότι ο 56χρονος είχε απειλήσει και τηλεφωνικά και της είχε πει: «"Άννα μην μου τη βιδώσει γιατί θα σκοτώσω εσένα και το παιδί και θα σκοτωθω και εγώ". Αυτό έγινε πριν από περίπου ενάμιση μήνα», υπογραμμίζει.

«Έλα στο μαντρί»

Ο 56χρονος λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή τουτηλεφώνησε στον ξάδελφό του και του είπε να πάει στο μαντρί. Όπως λέει στο protothema.gr, άκουσε δύο πυροβολισμους και λίγο πριν φτάσει στον χώρο της δολοφονίας, άκουσε και έναν τρίτο πυροβολισμό από την καραμπίνα του δράστη.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Ζωγράφου: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δόκιμη αστυνομικό - Μπήκε στην Αστυνομία για να βοηθά τις συμμορίες....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ζωγράφου: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη συμμορία της πολυτεχνειούπολης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, Βασίλη Λαμπρόπουλου, η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός φαίνεται να εντάχθηκε στην αστυνομία μόνον και μόνο για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της συμμορίας.

Από την έρευνα των Αρχών φαίνεται ότι η 22χρονη είχε σχέση με ένα από τα μέλη της συμμορίας πριν ενταχθεί στο Σώμα, ενώ όπως προκύπτει, έκανε τα πάντα για να μετατεθεί στο αστυνομικό τμήμα του Ζωγράφου αλλά και να παραμείνει εκεί.

Επιπλέον, είχε επαφές με άλλα μέλη της συμμορίας εκτός από τον σύντροφό της.

Οι Αρχές ερευνούν τη συμμετοχή στο κύκλωμα και των φυλάκων της πολυτεχνειούπολης.

Ζωγράφου: Οδηγήθηκαν στον ανακριτή

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι 16 από τους 32 συλληφθέντες της συμμορίας της πολυτεχνειούπολης για να απολογηθούν.

Όλοι τους αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται σε βαθμό κακουργήματος.



Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr/


Ζωγράφου: Συνελήφθη η νεαρή που συμμετείχε στη συμμορία των βι α στών με τα καλάσν..... – Την φώναζαν «πιπίλα»...Η αστυνομία προχώρησε σε δύο ακόμα συλλήψεις

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ζωγράφου: Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (30/9) η εκπομπή «Live News».

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο ακόμα συλλήψεις που σχετίζονται με τη δράση των συμμοριών στην Πολυτεχνειούπολη.

Πρόκειται για τη σύλληψη ενός άνδρα και μίας γυναίκας, ηλικίας 27 ετών. Αξιοσημείωτο είναι πως η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν κι εκείνη ενταγμένη στον ευρύτερο κύκλο των ληστών με τα καλάσνικοφ την περίοδο 2010 – 2011, οι οποίοι έμπαιναν μέσα σε σπίτια των Νοτίων Προαστίων και παρενοχλούσαν γυναίκες.

Η αστυνομία εκτιμάει πως σε μία τουλάχιστον περίπτωση η γυναίκα, η οποία ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο «Πιπίλα», βρισκόταν εντός της οικίας, όπου μία από τις γυναίκες έπεσε θύμα κακοποίησης.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 27χρονης βρέθηκαν αποκόμματα από δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία αναφέρονταν στους βιασμούς των ληστών, και η αστυνομία θεωρεί πως τα κρατούσε για ενθύμιο.

Ακόμη, εντοπίστηκε ένα υποπολυβόλο, ενώ στο όνομά της ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας για να κάνουν εφόδους. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως η 27χρονη είναι ενεργό ρόλο στη συμμορία.


 


 Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr/



Απόκοσμο βουητό σήκωσε στο πόδι ολόκληρο χωριό - Τι λένε οι επιστήμονες...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Kαθησυχαστικοί είναι οι επιστήμονες αναφορικά με το μυστηριώδες φαινόμενο που σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους των Καμαρών, στον δήμο Φαιστού. Ένα βουητό και ένα τράνταγμα, σαν να έπεσε ένα τεράστιο βάρος στο χωριό, όπως περιγράφουν οι κάτοικοι, τους ανησύχησε και τους έκανε να βγουν έντρομοι από τα σπίτια τους.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο πρόεδρος της κοινότητας Καμαρών Γιώργος Κουτεντάκης, στις 5.50′ το απόγευμα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου, συνέβη για πρώτη φορά και ακολούθησε μία ακόμη αργότερα, στις 10.15′ το βράδυ της ίδιας μέρας, ενώ και το επόμενο πρωί το φαινόμενο έγινε αισθητό από τους κατοίκους αν και με μικρότερη ένταση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το υπόκωφο βουητό και το ταρακούνημα, σαν να γίνεται σεισμός, έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή. Όπως ο ίδιος ο κ. Κουτεντάκης αναφέρει, την τελευταία 15ετία οι κάτοικοι έχουν βιώσει κι άλλες φορές κάτι αντίστοιχο.

Πριν από μερικά χρόνια, ανάλογο φαινόμενο, όπως αναφέρει στην ΕΡΤ Ηρακλείου και ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, είχε ξανασυμβεί στην περιοχή, όπου κλήθηκαν γεωλόγοι για να το εξετάσουν, χωρίς να προκύψει κάτι ανησυχητικό.

Όμως, σύμφωνα με τον κ. Κουτεντάκη, πριν από περίπου δύο χρόνια, ένας τεράστιος βράχος που βρισκόταν σε απόσταση 400 μέτρων από το χωριό, αποκολλήθηκε, κατέρρευσε και χρειάστηκε να απομακρυνθούν από το σημείο πάνω από 2.000 τόνοι πέτρες.

Το γεγονός αυτό, προσθέτει ο ίδιος, κάνει τους κατοίκους να ανησυχούν για το ενδεχόμενο ύπαρξης κάποιου γεωλογικού υπόγειου φαινομένου, που μπορεί να θέτει σε κίνδυνο το χωριό. Γι’ αυτό ζητούν να διερευνηθεί το θέμα από τους ειδικούς.

Τι λέει ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ

Ωστόσο, απόλυτα καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο ο καθηγητής Διαχείρισης Καταστροφών του ΕΚΠΑ και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, κληθείς να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες στις Καμάρες. Όπως είπε, δεν φαίνεται να σημειώθηκε κάποιος σεισμός. Αν συνέβη κάτι τέτοιο, πρόσθεσε, θα ήταν τοπικό και μικρής ισχύος φαινόμενο. Θα μπορούσε, όπως εκτίμησε ο ίδιος, να είναι μια υπόγεια κατάρρευση σπηλαίου ή κάτι που προκλήθηκε από κάποιο τεχνικό μέσο, όπως κάποια έκρηξη. Σε κάθε περίπτωση, ανέφερε, ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους κατοίκους.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr



«Θα σας κά ψω ζωντανούς» φώναζε στο προαύλιο του σχολείου η γυναίκα που συνελήφθη με το....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
«Θα σας κάψω ζωντανούς» φώναζε στο προαύλιο του σχολείου η γυναίκα που συνελήφθη με το κουζινομάχαιρο
Δεν την ήξεραν τα παιδιά - Οι μαθητές μπήκαν στις τάξεις και κλειδώθηκαν όλες οι εξωτερικές πόρτες του σχολείου

«Θα σας κάψω ζωντανούς» φώναζε απειλητικά η γυναίκα που συνελήφθη στο προαύλιο του 8ου Γυμνασίου του Βόλου βρίζοντας και απειλώντας τους μαθητές του σχολείου, καθώς όπως ισχυρίστηκε εξαγριωμένη, μια μερίδα παιδιών έκαναν bullying στο παιδί της που φοιτά σε άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η γυναίκα εισέβαλλε στο σχολείο νωρίς το πρωί κυνηγώντας στην κυριολεξία τα παιδιά τα οποία κατάφεραν να της διαφύγουν. Αμέσως παρενέβησαν οι καθηγητές που μετά από πιέσεις την έβγαλαν έξω από το εκπαιδευτικό ίδρυμα, ωστόσο εκείνη δεν έδειξε να συμμορφώνεται καθώς πήδηξε στην συνέχεια τα κάγκελα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μετά από απόφαση του Γυμνασιάρχη τα παιδιά να περάσουν γρήγορα στις τάξεις τους και να κλειδωθούν όλες οι εξωτερικές πόρτες του σχολείου. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψή της.

Όπως αναφέρει άτομο από τη μαθητική κοινότητα του σχολείου, τη γυναίκα δεν ήξερε κανένα από τα παιδιά.

«Φώναζε συνέχεια θα σας κάψω, θα σας βάλω φωτιά. Έλεγε δυνατά το όνομα του παιδιού της, όπως και κάποια ονόματα παιδιών του σχολείου που τα έβριζε και τα απειλούσε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι καθηγητές να κλειδώσουν τα παιδιά στις αίθουσες. Οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν βρήκαν μέσα στην τσάντα της αιχμηρό αντικείμενο. Στάλθηκαν email από το σχολείο για το περιστατικό και πώς αυτό αντιμετωπίστηκε».

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Ζάχος Χατζηφωτίου: Ο πολυπράγμων bon viveur με την μυθική ζωή δεν είναι πια εδώ Ο Ίακχος με την κοφτερή γραφή έφυγε από τη ζωή δύο μέρες αφότου έκλεισε τα 99 του χρόνια

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο Ίακχος με την κοφτερή γραφή έφυγε από τη ζωή δύο μέρες αφότου έκλεισε τα 99 του χρόνια - Οι πέντε γάμοι και οι έρωτες που άφησαν εποχή

Η κυρία που πέρασε την είσοδο της εφημερίδας «Τα Νέα» εκείνο το βράδυ της δεκαετίας του 80, ζήτησε ευγενικά να δει τον Ζάχο Χατζηφωτίου.

Τον άνθρωπο που αναστάτωνε πολύ συχνά την κοσμική Αθήνα μέσα από τις σελίδες του «Ίακχου» με την κοφτερή γραφή του, η οποία έδινε τροφή για σχόλια επί σχολίων.

Την οδήγησαν στο γραφείο του και αφού του συστήθηκε ως μια κυρία από την επαρχία, τον παρακάλεσε να βάλει στην στήλη του, φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης της.

Ο Ζάχος που κατάλαβε ότι θα ζούσε άλλη μια χαρωπή στιγμή, της εξήγησε ευγενικά ότι στον «Ίακχο» φιλοξενούνταν άνθρωποι και γεγονότα που σήμαιναν κάτι και άξιζε να γίνει αναφορά.

«Και δεν αξίζει να μπει ο γάμος της κόρης μου κύριε Ζάχο; Δεν θέλω να τον βάλετε δωρεάν. Θα πληρώσω» λέει στον Χατζηφωτίου και εμφανίζει μια σακούλα με μισό εκατομμύριο δραχμές!

Χαμογελώντας ο bon viveur κοσμικογράφος της εξήγησε ότι δεν ετίθετο θέμα χρημάτων και ότι δεν θα δημοσίευε τις φωτογραφίες που κράταγε η κυρία, ξεπροβοδίζοντας την ευγενικά.

Η μυθιστορηματική διαδρομή της ζωής του έκλεισε σήμερα το μεσημέρι, λίγες μέρες μετά τα ενενηκοστά ένατα γενέθλια του, έχοντας γράψει αμέτρητα κεφάλαια που περιελάμβαναν πέντε γάμους, έρωτες, business, την δημοσιογραφία και ένα dress code το οποίο θα θυμόμαστε για πάντα.

Γεννημένος στην Πλάκα, από μια εύπορη οικογένεια βρέθηκε έφηβος ακόμη να ζει την φρίκη του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, και στις αρχές της Κατοχής, έφυγε για την Αίγυπτο.

Ήταν μόλις δεκαεπτά ετών όταν ρίχτηκε στην μάχη μετά από μια μικρή εκπαίδευση, πολεμώντας στο Τομπρούκ και το Ρίμινι, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Εκεί όπου έμελλε να γράψει μια δική του πολύ ξεχωριστή ιστορία στην δημοσιογραφία, αφού πρώτα δούλεψε στην οικογενειακή επιχείρηση, πριν φύγει για το Παρίσι το 1956, στα τριάντα τρία του χρόνια.

Στην πόλη του φωτός, είδε και έζησε καταστάσεις που στην Αθήνα απλά δεν υφίσταντο εκείνη την περίοδο, έβγαινε πολύ και βίωσε έρωτες με ημερομηνίες λήξης.

Ημερομηνίες λήξης είχαν και οι πέντε γάμοι του Ζάχου Χατζηφωτίου, που αφού εντρύφησε και στην Ναυτιλία, εισήλθε στην δημοσιογραφία ξεκινώντας από την «Καθημερινή» και μεγαλουργώντας τις επόμενες δεκαετίες γράφοντας κάτι σαν αυτό: «Μετά ήρθαν οι νεοέλληνες, οι πολυκατοικίες, η καταστροφή του «μπιντέ» του Κολωνακίου και η αντικατάστασή του από τα παπουτσίδικα και τα «ομορφάδικα» (διάβαζε κομμωτήρια που πιάνουν δουλειά από τις 6.30 το πρωί για να κάνουν «τα αγουροξυπνημένα τέρατα χτενισμένα και σοβατισμένα τέρατα»!)».

Όπως έλεγαν φίλοι του, τα ειδύλλια του Ζάχου είναι αμέτρητα σαν την άμμο της αγαπημένης του Μυκόνου.

Εκεί όπου πήγαινε ανελλιπώς μέχρι την πρώιμη μετάλλαξή της, άνθρωπος που ήταν μετρ στο να φοράει σωστά το μεταξωτό μαντίλι στο τσεπάκι του κουστουμιού του.

Ευφυής, με σαρδόνιο χιούμορ, ευτύχησε να ζήσει μια ζωή με τα δικά του μέτρα και σταθμά, χωρίς να κάνει ποτέ εκπτώσεις στην αισθητική του, μένοντας ώς το τέλος μια έντονη προσωπικότητα, που δεν υπέκυψε σε μόδες και τάσεις.

Αυτά ήταν για άλλους, όχι για τον Ίακχο.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Αστυνομικός σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αττική Οδό Η μηχανή του αστυνομικού έπεσε....βίντεο:

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η μηχανή του αστυνομικού έπεσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο που προσπάθησε να αποφύγει σκύλο...


 

Μια τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (29/09) στην Αττική Οδό με έναν 32χρονο αστυνομικό να χάνει τη ζωή του.

Όπως μετέδωσε το MEGA το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στην είσοδο της Αττικής Οδού από Μαρκόπουλο προς Ελευσίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην ασφάλεια γνωστού δικηγόρου, επέβαινε σε δίκυκλο. Όταν οδηγός προπορευόμενου οχήματος πάτησε φρένο για να αποφύγει τον σκύλο, ο άτυχος αστυνομικός έπεσε στο πίσω μέρος του ΙΧ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του στο κεφάλι.

Διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό ενώ το ίδιο έκαναν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο και οι οποίοι, κατά πληροφορίες, έκαναν επί 45 λεπτά ΚΑΡΠΑ στον άτυχο 32χρονο.

Σύμφωνα με το notia.gr ο 32χρονος αστυνομικός κατευθυνόταν στο σπίτι του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, στα νότια προάστια, για να τον παραλάβει και να τον συνοδεύσει στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η τροχαία.

 Πηγή ➤  https://www.protothema.gr/


Αλιβέρι στον οικισμό Ρομά...Διαλύθηκε αρραβώνας on camera με αποζημίωση… 50.000 ευρώ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δεν έχει προηγούμενο η συμφωνία που έγινε χθες Τετάρτη (28.09.2022) στον οικισμό Ρομά Αλιβερίου της Νέας Ιωνίας και, μάλιστα, μπροστά στην κάμερα.

Συγκεκριμένα τα μέλη δυο οικογενειών συμφώνησαν για τη διάλυση του αρραβώνα των παιδιών τους, παρουσία διαμεσολαβητή. Η συμφωνία μάλιστα έγινε μπροστά σε κάμερα και το βίντεο ανέβηκε στα social media προκειμένου να ενημερωθεί κάθε ενδιαφερόμενος ότι το κορίτσι είναι πλέον ελεύθερο.

Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι – 14 ετών το κορίτσι και 17 ετών το αγόρι – δεν μπορούσε να είναι πλέον μαζί και οι δυο οικογένειες αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διάλυση του αρραβώνα σύμφωνα με τα έθιμά τους όπως αναφέρει το gegonota.news.

Μετά από διαπραγμάτευση, η οικογένεια του αγοριού αποζημίωσε με 50.000 ευρώ την οικογένεια του κοριτσιού και η συμφωνία επισφραγίστηκε στον δρόμο, παρουσία του διαμεσολαβητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το μεγαλύτερο ποσό που δίνεται σε τέτοια περίπτωση, τα τελευταία χρόνια στο Αλιβέρι. Πρόκειται για ένα παλιό έθιμο των Ρομά που σήμερα τηρούν μόνο όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα. Ουσιαστικά τα χρήματα δίνονται για την απώλεια της παρθενίας και η διάλυση γίνεται δημόσια. Στο παρελθόν, μαζευόντουσαν οι οικογένειες σ’ ένα κοντινό πάρκο και έκλειναν τη συμφωνία παρουσία της γειτονιάς. Στην εποχή των social media, η «συναλλαγή» έγινε on camera και ανέβηκε στο διαδίκτυο ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Όπως ακούγεται και στο βίντεο να λέει ο διαμεσολαβητής «τόσο το κορίτσι, όπως και το αγόρι, είναι ελεύθερα πλέον να συνεχίσουν τις ζωές τους και να παντρευτούν όποιο/α επιθυμούν».


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr/


Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της - Ήταν πρώην μοντέλο Την άτυχη κοπέλα βρήκε η οικιακή βοηθός

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Κατά πληροφορίες, το όνομά της ήταν Χρύσα Πρωτόπαπα - Την άτυχη κοπέλα βρήκε η οικιακή βοηθός - Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πριν από δύο εβδομάδες - Δύο χρόνια πριν, έχασε τον πατέρα της, ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Νεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/9) μία γυναίκα στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Την άτυχη κοπέλα βρήκε η οικιακή βοηθός που πήγε να καθαρίσει το σπίτι, η οποία ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Η γυναίκα, ηλικίας άνω των 40 ετών, φέρεται να ήταν πρώην φωτομοντέλο, που είχε συνεργαστεί με διάσημους σχεδιαστές. Το όνομά της ήταν Χρύσα Πρωτόπαπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog, πριν μερικά χρόνια ο αδερφός της κοπέλας πέθανε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο. Παράλληλα, πριν δυο χρόνια πέθανε και ο πατέρας της.

Μετά από αυτό, η κοπέλα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πριν από δύο εβδομάδες, μάλιστα, φέρεται να είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Απόπειρα αρπαγής του «Έσκο» από τον Ερυθρό Σταυρό Δύο αυτοκίνητα με 10 Αλβανούς, έφθασαν έξω απο το νοσοκομείο ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δύο αυτοκίνητα με 10 Αλβανούς, έφθασαν έξω απο το νοσοκομείο και αμέσως έγιναν αντιληπτοι απο ομαδα ΟΠΚΕ - Συνελήφθη ο θείος του τραυματία «Έσκο»

Συναγερμός σήμανε το απογευμα της Πέμπτης στον Ερυθρο Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο Αλβανος αρχηγός της μαφίας της Πολυτεχνειούπολης.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, δυο αυτοκίνητα με 10 Αλβανούς, έφθασαν έξω απο το νοσοκομείο, κινούνταν περίεργα και αμέσως έγιναν αντιληπτοι απο την ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν εκει. Οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις, στο σημείο έφθασε άμεσα και δεύτερη ομάδα ΟΠΚΕ, με αποτελεσμα τα δυο αυτοκίνητα των Αλβανών να σπεύσουν να εξαφανιστούν, με τους οδηγους να κινούνται ανάποδα στα στενά.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν έναν Αλβανό, ο οποίος δεν πρόλαβε να μπει σε κάποιο από τα οχήματα και κρύφτηκε σε μια πρασιά. Όπως προέκυψε, ο Αλβανός είναι θείος του τραυματία και οδηγήθηκε στην Υποδιευθυνση Ασφάλειας Αθηνών, που «ξεδόντιασε» τις εγκληματικές οργανώσεις.

Αξιζει να σημειωθεί οτι χθες, στο νοσοκομείο οπου νοσηλέυεται ο «Εσκο», μπήκε ενας Αλβανός ζητώντας να μάθει πληροφορίες απο τους γιατρούς για την κατάσταση του τραυματία. Αυτό που εξετάζεται, είναι το ενδεχόμενο να πρόκειται για οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του αρχηγού της αλβανικής μαφίας της Πολυτεχνειούπολης.

Πήγες της Αστυνομίας επισημαίνουν ότι η φύλαξη του συγκεκριμένου ποινικού είναι άκρως επικίνδυνη και πρέπει να διατεθεί ομάδα ΕΚΑΜ. Λένε επίσης ότι δεν έχει γίνει καμιά εκτίμηση των μέτρων φύλαξης ούτε υπάρχει σχέδιο, απλά έχουν διαθέσει 5 αστυνομικούς.

Τέλος, συμφωνά με καταγγελίες συνδικαλιστών της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αθηνών, τον τελευταίο καιρό η ΟΠΚΕ χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φύλαξη στόχων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σήμερα διαθέσιμη ομάδα στην περιοχή να επέμβει άμεσα. Έτσι μέχρι να στείλουν κάποια ΟΠΚΕ από άλλου, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr