Σελίδες

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ντράπηκε και η ΝΤΡΟΠΗ! ...Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»: Υπερήλικας δεν μπορεί να πάρει εξιτήριο γιατί της έκοψαν το ρεύμα Η 91χρονη παραμένει....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η 91χρονη παραμένει στην Παθολογική Κλινική μέχρι να επανέλθει το ηλεκτρικό – Παρέμβαση και από κοινωνικό λειτουργό μετά από πρωτοβουλίες του νοσοκομείου

Εντύπωση προκαλεί η ιστορία μιας 91χρονης, που τις τελευταίες 10 ημέρες παραμένει στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», και δεν μπορεί να πάρει εξιτήριο, γιατί της έκοψαν το ρεύμα.

Η υπερήλικας μπήκε στο νοσοκομείο μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Νοσηλεύτηκε στην Α’ Παθολογική Κλινική και κατάφερε να το ξεπεράσει. Όμως, όταν ήρθε η ώρα, όλοι διαπίστωσαν ότι η επιστροφή της στο σπίτι είναι αδύνατη. Κι αυτό, επειδή δεν υπάρχει ρεύμα, που είναι απαραίτητο για τη συσκευή οξυγόνου που πρέπει να χρησιμοποιεί καθημερινά.

Η 91χρονη έχει χάσει τον άντρα της και το παιδί της. Μένει μόνη της, σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, με παρέα τον γάτο της, στον οποίο, όπως δηλώνει με χαμόγελο, έχει μεγάλη αδυναμία. Έδωσε μάλιστα κλειδιά στον γείτονά της για να τον φροντίζει τις ημέρες της νοσηλείας της.

Ο γείτονας όμως ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν διαπίστωσε ότι η ηλεκτροδότηση είχε διακοπεί. Η κατάσταση ουσιαστικά «έδεσε» τα χέρια των γιατρών, που δεν μπορούν να της δώσουν εξιτήριο και εξακολουθούν να της παρέχουν φροντίδα στο νοσοκομείο. Παράλληλα, ειδοποίησαν τις κοινωνικές υπηρεσίες, θέλοντας να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος, καθώς η συσκευή οξυγόνου τής είναι απαραίτητη. Ο κοινωνικός λειτουργός που επιλήφθηκε της υπόθεσης, έχει ήδη δώσει όλες τις διαβεβαιώσεις που απαιτούνται προς τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος για την αποκατάσταση της γραμμής, ενώ ο γείτονάς της κατέβαλε ένα μέρος του διακανονισμού της οφειλής, τον οποίο έκανε.

«Χρωστάω περίπου 700 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι είχα ξεχάσει να τα πληρώσω» είπε η 91χρονη σε άλλον ασθενή που βρέθηκε αυτές τις ημέρες στο ίδιο νοσοκομείο και του περιέγραψε τι της συνέβη. Παρότι νιώθει ευγνώμων για τη φροντίδα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, εκφράζει την επιθυμία της να επιστρέψει στο σπίτι. Όπως λέει άλλωστε, «θέλει να φροντίσει τον γάτο της».

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Πάτρα: Συμπλοκή αλλοδαπών στην Ηρώων Πολυτεχνείου - Άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του...Μία σύλληψη...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ - Μία σύλληψη

Συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών ανδρών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (30/11) στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Πάτρα.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με το pelop.gr ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστο λόγο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ καθώς από τον ξυλοδαρμό, τραυματίστηκε ο ένας από τους δύο άνδρες.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ η αστυνομία συνέλαβε στο σημείο τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Η Ιερά Σύνοδος απομάκρυνε τον παπά Δημήτρη από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού Ο ιεράς έλαβε διορία να εγκαταλείψει τον Λυκαβηττό και να επιστρέψει στην ενορία του στου Ζωγράφου

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο ιεράς έλαβε διορία να εγκαταλείψει τον Λυκαβηττό και να επιστρέψει στην ενορία του στου Ζωγράφου - Προβληματισμός στην Εκκλησία της Ελλάδος για την αντίδραση των πιστών

Διορία έδωσε η Ιερά Σύνοδος στον παπά Δημήτρη Λουπασάκη να εγκαταλείψει τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού και να επιστρέψει στην ενορία του, στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παπά Δημήτρης έχει ήδη στα χέρια του το σχετικό έγγραφο και πηγές από το περιβάλλον του λένε ότι προτίθεται να σεβαστεί την απόφαση του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.

Προβληματισμός ωστόσο επικρατεί στην Αρχιεπισκοπή για το πώς θα αντιδράσουν οι πιστοί στην απομάκρυνση του παπά Δημήτρη από τον Λυκαβηττό, όπου οι πιστοί σχημάτιζαν ουρές για τα κηρύγματά του.


Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Ξεχάστε τα ταξίδια όπως τα γνωρίζατε – Τι αλλάζει στις μετακινήσεις σας με το αεροπλάνο....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ταξίδια: Όσοι είχαν την τύχη να ταξιδέψουν έστω και μία φορά γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι ανακοινώσεις αφορούν δύο ενέργειες: Δένουμε τις ζώνες μας, απενεργοποιούμε τα κινητά μας.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, για μια από τις δύο αυτές «υποχρεώσεις» έρχεται το τέλος.

Ζώνη θα συνεχίζουμε ακόμα να φοράμε στα αεροπλάνα, ευτυχώς. Αυτό όμως που αλλάζει είναι το κλείσιμο του κινητού μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η λειτουργία πτήσης πρόκειται πολύ σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

Αυτό διότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ετοιμάζεται να ορίσει συγκεκριμένες συχνότητες του νέου δικτύου 5G, οι οποίες και θα επιτρέπουν στα κινητά μας να παραμένουν ανοιχτά και συνδεδεμένα στο διαδίκτυο ακόμα και όταν πετάμε.

«Ο ουρανός δεν αποτελεί πλέον όριο όσον αφορά τις δυνατότητες που προσφέρει η υπερταχεία συνδεσιμότητα υψηλής χωρητικότητας» τόνισε για την εξέλιξη αυτή ο επίτροπος για την εσωτερική αγορά, Τιερί Μπρετόν.

Ταξίδια: Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα στις πτήσεις

Μέχρι τώρα, οι κανονισμοί υποχρεώνουν στους επιβάτες το να απενεργοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα (ή να ενεργοποιούν τη λειτουργία πτήσης) ως μέτρο ασφαλείας για την αποφυγή παρεμβολών στα ηλεκτρικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα του αεροπλάνου.

Πλέον ωστόσο, η σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω των τηλεφώνων, των tablet και των φορητών υπολογιστές θα είναι δυνατή μέσω ενός εσωτερικού δικτύου Wi-Fi που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία.

Ωστόσο πριν σπεύσετε να χαμογελάσετε, υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά.

Όπως όλα δείχνουν, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και οι αεροπορικές εταιρείες αναμένεται να ορίζουν μια ειδική τιμή για τη χρήση της υπηρεσίας, καθώς η σύνδεση μπορεί να περιλαμβάνει επιμέρους σύνδεση σε δίκτυα από πολλές χώρες.

Επιπλέον, οι αεροπορικές εταιρείες θα πρέπει να κάνουν σημαντικές και κοστοβόρες διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό τους για να είναι δυνατή η χρήση διαδικτύου. Συνεπώς, δεν θα το προσφέρουν και τσάμπα.

Αρχικά, το δίκτυο θα λειτουργεί μόνο σε χαμηλά υψόμετρα και υπό ευνοϊκές καιρικές συνθήκες ενώ ο κυβερνήτης του αεροσκάφους θα έχει τη δυνατότητα να διατάξει απενεργοποίηση των κινητών τηλεφώνων οποιαδήποτε στιγμή, σε περίπτωση που το κρίνει σκόπιμο.

«Το 5G θα επιτρέψει καινοτόμες υπηρεσίες για τους ανθρώπους και ευκαιρίες ανάπτυξης για τις ευρωπαϊκές εταιρείες» δήλωσε ο Μπρετόν.

Μάλιστα, η Επιτροπή εισήγαγε επίσης καινοτομίες και όσον αφορά τις οδικές μεταφορές, καθώς το Wi-Fi με ζώνες συχνοτήτων 5GHz θα μπορεί να λειτουργεί σε αυτοκίνητα, λεωφορεία και άλλα μέσα μεταφοράς. Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ το αργότερο το καλοκαίρι του 2023.


Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


«Μετά από 10 χρόνια είμαι ευτυχισμένη» λέει η γυναίκα που πήρε το νεφρό της άτυχης Έμμας

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Από τα 40 της περίμενε επί δέκα χρόνια συμβατό δότη νεφρού και τελικά της το χάρισε η 21χρονη Έμμα, η οποία παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από τον 26χρονο στην Θεσσαλονίκη.

Το θαύμα της ζωής συνέβη για την Μαρούλα Χωραφά, η οποία όπως λέει, μιλώντας στο Newsit.gr, λυπήθηκε πάρα πολύ για την φοιτήτρια που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη και ευχαριστεί για το μεγαλείο ψυχής που έδειξαν οι γονείς της.

«Συγκινήθηκα με το νεφρό. Είμαι ευτυχισμένη και ευχαριστώ πολύ τους γονείς του κοριτσιού που μου το δώσανε. Για την κοπέλα λυπήθηκα πολύ. Κρίμα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που το άκουσα στην τηλεόραση» λέει η 50χρονη γυναίκα.

Η κυρία Μαρούλα συνεχίζει μιλώντας στο newsit.gr περιγράφοντας την δεκαετή ταλαιπωρία της. «Τώρα είμαι καλά, δεν πονάω. Πάλευα 10 χρόνια, ήταν δύσκολα. Είχαμε προβλήματα με τη φίστουλα στο χέρι, άμα δεν βόλευε καλά, δεν ήμουν καλά στην υγεία μου. Από 20 χρονών είχα πίεση και ταλαιπωρούμαι από τότε. Ήμουν 40 όταν αρρώστησα και περίμενα στην λίστα δέκα χρόνια». Όπως μας λέει, την κάλεσαν από το νοσοκομείο να την ενημερώσουν ότι βρέθηκε συμβατός δότης νεφρού και ήταν κάτι που της έδωσε τεράστια χαρά.

Την 50χρονη από την αρχή του Γολγοθά της υγείας της, την στηρίζει η οικογένεια της , ο σύζυγός της, Θεόδωρος Γεωργίτσης και ο 25χρονος γιος τους.

Ο άντρας της πρώην νεφροπαθούς μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς του κοριτσιού για τη δωρεά που έκαναν τα όργανα του και να συλλυπηθούμε την οικογένεια. Πήραν μία γενναία απόφαση να σώσουν και άλλες ψυχές. Η μεταμόσχευση πέτυχε, σώθηκε η γυναίκα μου και άλλες 3-4 οικογένειες. Πηγαινοερχόμασταν δέκα χρόνια, περιμέναμε μέρα με τη μέρα».

Η κηδεία της αδικοχαμένης Έμμας, η οποία είχε η ίδια την επιθυμία να γίνει δότρια οργάνων, θα τελεσθεί αύριο Πέμπτη, στον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου Χανίων, στον τόπο καταγωγής της 21χρονης.

Άγγελος Λαμπίδης

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Απολύθηκαν από την Κιβωτό ο Ιρακινός, ο «Πασχάλης» και τρεις ακόμη στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου...Το νέο ΔΣ υπό την ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το νέο ΔΣ υπό την Αλεξάνδρα Μαρτίνου απομάκρυνε τουλάχιστον πέντε πρόσωπα - Η αξιολόγηση του προσωπικού συνεχίζεται

Εξελίξεις σήμερα στην «Κιβωτό του Κόσμου», καθώς, με ομόφωνη απόφαση της νέας διοίκησης, απομακρύνθηκαν στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας.

Πρόκειται για πάνω από πέντε πρόσωπα, που κλήθηκαν στη δομή και συναίνεσαν στην αποχώρήσή τους, όπως επιβεβαίωσε και η νέα πρόεδρος Αλεξάνδρα Μαρτίνου. Μάλιστα, σύμφωνα και με τηλεοπτικά ρεπορτάζ, φέρονται να έλαβαν ήδη και τις αποζημιώσεις τους.

Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τον Ιρακινό, που ήταν ο γενικός διευθυντής της Κιβωτού και... προκαλούσε με την χλιδάτη ζωή του, αλλά και τον διαβόητο «Πασχάλη», που είχε ενεργό ρόλο στις δομές της Κιβωτού και πρωταγωνιστεί στις καταγγελίες αρκετών πρώην και νυν τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου, τόσο για ξυλοδαρμούς όσο και για παρενοχλήσεις. Ο ίδιος μάλιστα θεωρείται, μαζί με τον «Πέτρο» και τον «Αναστάση», ως ένας από τους τρεις «υπηρέτες» του πατέρα Αντώνιου.

Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστεί η αξιολόγηση του προσωπικού, ενώ τοποθετείται και υπηρεσία σεκιούριτι, για την ασφάλεια των δομών.

347.000 ευρώ και καταθέσεις 14 εκατ.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η φράση «πήρα τα 347.000 ευρώ και τις λίρες από τη θυρίδα της τράπεζας στον Κολωνό για να τα... μετρήσω» αποδίδεται στην πρεσβυτέρα και απευθύνθηκε από τη σύζυγο του πατέρα Αντώνιου στους εμβρόντητους αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας, όταν οι έρευνες έβγαλαν «λαβράκι» και μέσα σε κρύπτη βρέθηκαν τα μετρητά και οι χρυσές λίρες.

Μάλιστα, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και υποστήριξε ότι, μετά την καταμέτρηση, το ρευστό θα το κατέθετε σε τραπεζικούς λογαριασμούς της «Κιβωτού».

Την ίδια ώρα τα νεώτερα στοιχεία από τις ελληνικές τράπεζες ανεβάζουν το ποσό των καταθέσεων σε 14 εκατομμύρια ευρώ. Οι Αρχές περιμένουν τις απαντήσεις από δυο ακόμη τράπεζες και έτσι δεν αποκλείεται το ποσό να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Λεφτά που ναι μεν ήταν σε λογαριασμούς της «Κιβωτού», ωστόσο διαχειριστές ήταν η ίδια και η ηλικιωμένη μητέρα του πατρός Αντωνίου.

Αυτό που ερευνούν τώρα οι αρχές είναι όλες οι κινήσεις των επίμαχων λογαριασμών από τους οποίους την τελευταία πενταετία πέρασαν τουλάχιστον 35 εκατομμύρια ευρώ από τις δωρεές προς τη ΜΚΟ και τα νεώτερα στοιχεία δείχνουν κάποια σημαντικά ποσά προέρχονται από αδιευκρίνιστες πηγές.

Στην κρύπτη-χρηματοκιβώτιο στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι πάνω από τη δομή του Κολωνού εντοπίστηκαν ακόμα δολάρια και έγγραφα που πιθανόν να αποτελέσουν θησαυρό στα χέρια των αρμόδιων υπηρεσιών. Βέβαια πηγή υποστήριζε στο protothema.gr που δεν είναι οι αξιωματικοί της Οικονομικής Αστυνομίας καθόλου σίγουροι ότι στη θυρίδα υπήρχαν μόνο αυτά τα χρήματα και πιθανολογούν ότι ενδεχομένως το μεγαλύτερο μέρος να βρίσκεται κρυμμένο σε άλλο σημείο. Και αυτό γιατί η θυρίδα που πριν από 9 ημέρες επισκέφθηκε για τελευταία φορά η παπαδιά είναι πλέον κενή.

Παράλληλα χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες του ζευγαριού έχουν μπει στο μικροσκόπιο και γίνεται ενδελεχής έλεγχος για να εντοπιστούν ύποπτες κινήσεις, περίεργες αγορές και μεταφορές χρημάτων. Επίσης σε τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς του ζευγαριού βρέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, οι δυο άλλοι λογαριασμοί ελέγχονται, ενώ στο λογαριασμό μισθοδοσίας του παπά εντοπίστηκαν περίπου 120.000 ευρώ και το απίστευτο είναι πως δεν έχει γίνει καμία κίνηση την τελευταία δεκαετία!

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Οικιακή βοηθός στον εισαγγελέα για κλοπή 120.000 ευρώ – Τι λέει η γυναίκα που την πλήρωνε....Η οικιακή βοηθός συνελήφθη...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η οικιακή βοηθός συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η εργοδότριά της. Η κλοπή όπως υποστηρίζει έγινε τμηματικά…

Η οικιακή βοηθός έπιασε δουλειά σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη και αρχικά δεν υπήρχαν παράπονα. Όταν η ιδιοκτήτρια άρχισε να παρατηρεί ότι έκαναν φτερά κοσμήματα αξίας, αποφάσισε όπως λέει να την παρακολουθήσει. Υποστηρίζει ότι την είδε να κλέβει και ειδοποίησε την αστυνομία. Η γυναίκα από τις Φιλιππίνες συνελήφθη και αρνείται τα πάντα. Τονίζει πως έκανε από την πρώτη στιγμή άψογα τη δουλειά της και «βλέπει» πίσω από την καταγγελία, μια προσπάθεια της γυναίκας να μην την πληρώσει. Η υπόθεση έχει φτάσει πλέον στα χέρια εισαγγελέα, που θα κληθεί να αποφασίσει για τα όσα θα ακολουθήσουν.

Οικιακή βοηθός συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι από τις αρχές του μήνα έκλεψε τμηματικά χρυσαφικά και χρήματα μεγάλης αξίας από σπίτι όπου εργαζόταν, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Η καταγγελία έγινε από την εργοδότριά της, σύμφωνα με την οποία η αξία των κλοπιμαίων προσεγγίζει τα 120.000 ευρώ (κοσμήματα). Η 58χρονη οικιακή βοηθός, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, οδηγείται στον εισαγγελέα.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr/


Στα χέρια των αστυνομικών....η ψηλή μελαχρινή...36χρονη έκλεβε τσάντες γυναικών με άγ ριες επιθέσεις για έξι χρόνια Εστηνε καρτέρι σε στάσεις λεωφορείων όπου ανέμεναν τα θύματα της

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Εστηνε καρτέρι σε στάσεις λεωφορείων όπου ανέμεναν τα θύματα της και - Τις έσερνε στο έδαφος για να τις ληστέψει αν χρειαζόταν

Στα χέρια των αστυνομικών του Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, έπεσε μια 36χρονη serial - λησταρχίνα η οποία για 6 χρόνια, κυκλοφορούσε στο κέντρο της Αθήνας και διέπραττε άγριες ληστρικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Μάλιστα, η ψηλή μελαχρινή γυναίκα έστηνε καρτέρι σε στάσεις λεωφορείων όπου ανέμεναν τα θύματα της και όταν εκείνες αντιστέκονταν τη στιγμή που «χτυπούσε» για τους αρπάξει την τσάντα τις «έσπαγε στο ξύλο» και τις έσερνε στο έδαφος για να τις ληστέψει.

Η σύλληψη της Ελληνίδας, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έγινε το απόγευμα της 29ης Νοεμβρίου στον Άλιμο, μετά από πολυήμερη αναζήτηση και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών.

Σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης -11- ετών και -6- μηνών, για ληστείες κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα και επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή.

Από το φάκελο της προκύπτει πως η serial λησταρχίνα, προέβαινε σε επιθέσεις σε γυναίκες που κινούνταν πεζές ή ανέμεναν σε στάσεις λεωφορείων, προκειμένου να αρπάξει τις τσάντες τους.

Διαρκούσης της ληστείας, επιδείκνυε ιδιαίτερη βιαιότητα, σύροντας τις γυναίκες στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Προκειμένου να ολοκληρώσει την εγκληματική της πράξη, δε δίσταζε να ορμήσει πάνω στο θύμα που μόλις είχε ρίξει στο έδαφος, προκαλώντας του με χτυπήματα σωματικές βλάβες. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Πηγή ➤  https://www.protothema.gr
 


Κακοκαιρία Άριελ: Προβλήματα στον Κηφισό λόγω της έντονης βροχόπτωσης Σημαντικές καθυστερήσεις στο ύψος ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σημαντικές καθυστερήσεις στο ύψος της Γέφυρας Βρυούλων

Η κακοκαιρία Άριελ έχει αρχίσει να επηρεάζει έντονα και την Αττική. 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία  έχει προκληθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα  επί της λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Γέφυρας Βρυούλων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής. Στο κόκκινο βρίσκεται το καθοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας αλλά και η Κατεχάκη.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους εδώ.





Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Καταδίωξη και πυ ρο βο λι σμοί κατά αστυνομικών Δεν υπήρξε τραυματισμός - Μεγάλη επιχείρηση των Αρχών για τη σύλληψη των δραστών

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δεν υπήρξε τραυματισμός - Μεγάλη επιχείρηση των Αρχών για τη σύλληψη των δραστών

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση από αστυνομικές δυνάμεις της Άρτας και των Ιωαννίνων για τον εντοπισμό ενός οχήματος, επιβάτες του οποίου νωρίτερα, είχαν πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών που περιπολούσαν σε χωριά των Τζουμέρκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost λίγο πριν τις εννέα το βράδυ περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Κεντρικών Τζουμέρκων βρισκόταν κοντά στο χωριό της Κυψέλης.

Εκεί εντόπισε ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα να κινείται ύποπτα. Το όχημα δεν έφερε πινακίδες.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να το καταδιώκουν και τότε ένας από τους επιβαίνοντες πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον τους. Η εκτίμηση είναι ότι οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν όπλο τύπου καλάσνικοφ.

Το όχημα κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση και από την ώρα εκείνη είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στα Ιωάννινα και την Άρτα.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Ντροπή! ΑΜΕΑ έπεσε από το αμαξίδιο του στον δρόμο και ένα τέρας του φώναζε «τέλειωνε μ......Διαβάστε την...«γροθιά» στο στομάχι....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δεν τη χωράει ο νους την καταγγελία που έχει δημοσιευθεί σε σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία κάτοικοι των Χανίων γράφουν παράπονα και περιστατικά που θέλουν αν καταγγείλουν.

Όπως αναφέρει ένας χρήστης, το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Δαγκλή στη Χαλέπα, όταν ένας νεαρός ΑΜΕΑ που κινούνταν με ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο, έπεσε στον δρόμο. Αμέσως, περαστικοί έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Όλα καλά μέχρι εδώ. Την ώρα όμως που γινόταν η προσπάθεια να ανεβάσουν ξανά τον νεαρό στο αμαξίδιο, ένας οδηγός, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού έσπευσε να αποδείξει ότι δεν έχει ίχνος ανθρωπιάς πάνω του.  «Άντε τελείωνε μ@λ@κ@@» ακούστηκε να φωνάζει σύμφωνα με την καταγγελία και πραγματικά τα λόγια είναι περιττά για να σχολιάσει κανείς τι στο καλό συμβαίνει στο κεφάλι αυτού του ατόμου που θέλει να αποκαλείται «άνθρωπος».

Διαβάστε την καταγγελία:

«Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλεπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο… Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του… Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο!Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί…ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε:. Άντε τελείωνε μ@λ@κ@@»



Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του νεαρού ορειβάτη Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 20χρονου ορειβάτη από την Αθήνα που χάθηκε στις πλαγιές του Παρνασσού.

Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ από την Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και των Πυροσβεστών της Π.Υ. Λιβαδειάς, σύμφωνα με το lamiareport.

Ο νεαρός αν και είχε ξεκινήσει από τον σταθμό της Τιθορέας, όπου είχε φτάσει με τρένο από την Αθήνα, κατάφερε κατά τη διάρκεια της ημέρας να ανεβεί στον Παρνασσό και να κινηθεί ανατολικά προς τη Μονή της Αγίας Ιερουσαλήμ αλλά χάθηκε στην πορεία και ειδοποίησε μέσω «112» την Πυροσβεστική όταν ξεκίνησε να σουρουπώνει.

Καλά στην υγεία του, πήρε μαζί με την ομάδα των πυροσβεστών την επιστροφή προς ασφαλές σημείο και συγκεκριμένα για το Μοναστήρι όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν και οι γονείς του.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Νεκρός 22χρονος μετά από σύγκρουση μηχανής με τρακτέρ Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης όταν η μηχανή

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης όταν η μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με τρακτέρ

Ένας 22χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο στην περιοχή της Ματαράγκας του δήμου Αγρινίου.

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (29/11) όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 22χρονος, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με τρακτέρ.

Ο νεαρός, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι συνθήκες του τραγικού τροχαίου ερευνώνται από το Α.Τ. Αιτωλικού.

Ο 22χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, καταγόταν απο το χωρίο Σιταράλωνα του δήμου Θέρμου και σπούδαζε στην Πάτρα.

Πηγή ➤ https://www.protothema.gr