Σελίδες

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘ.... ....ΣΟΚ..ΝΤΡΟΠΗ...ΑΙΣΧΟΣ ...“Bacha Bazi”, το απαίσιο μουσουλμανικό έθιμο που βιάζουν μικρά αγόρια! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στο Μουσουλμάνο δήμαρχος στη Θράκη (ΒΙΝΤΕΟ)Police-Voice blog ➤
“Bacha Bazi” (Μπάτσαμπάζι) ή αλλιώς “αγόρι για παιχνίδι”, ονομάζεται ένα αρχαίο μουσουλμανικό έθιμο, σύμφωνα με το οποίο ορισμένοι μουσουλμάνοι αποκτούν το δικαίωμα να κακοποιούν σεξουαλικά μικρά αγόρια.
Συγκεκριμένα τα αγόρια χρησιμοποιούνται ως ψυχαγωγικό θέαμα, χορεύοντας σε διάφορες εορτές, με αποκορύφωμα της “ψυχαγωγίας” τον βιασμό τους κατά το τέλος της εκδήλωσης.
Τις περισσότερες φορές τα παιδιά “νοικιάζονται” από τους γονείς φτωχών οικογενειών, με σκοπό την συμμετοχή τους στο “έθιμο”. Συνήθως τα αγόρια ξεκινάν να λαμβάνουν μέρος από τα πέμπτα τους γενέθλια.
έγεται πως ένας από τους λόγους που εδραιώθηκε η συγκεκριμένη παράδοση είναι η ανικανότητα ορισμένων μουσουλμάνων να παντρευτούν, λόγο της οικονομικής τους κατάστασης. Ο μόνος τρόπος για έναν άνδρα να έρθει σε σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα είναι αφότου παντρευτεί, αφήνοντας το “Bacha Bazi” ως μοναδική εναλλακτική για όσους δεν έχουν αρκετά χρήματα για προίκα.
Στην συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με το “Bacha Bazi”.
ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ  στο Μουσουλμάνο δήμαρχος στη Θράκη

http://police-voice.blogspot.gr/2015/10/bacha-bazi.html    

Μουσουλμάνος δήμαρχος διαμαρτύρεται γιατί λέει σε νηπιαγωγεία του Δήμου Μύκης έγιναν εορτές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με ‘Αη Βασίληδες!!!

Ο κύριος δήμαρχος λέγεται Τζεμήλ Κάπζα και έστειλε ολόκληρο έγγραφο διαμαρτυρίας γιατί λέει ότι στα νηπιαγωγεία του δήμου του διοργανώθηκαν γιορτές εν όψει Χριστουγέννων με “εμφάνιση Αϊ Βασίλη”.

Ο κύριος δήμαρχος μας κουνά το δάχτυλο επισημαίνοντας ότι “ο Δήμος Μύκης αποτελείται από πολίτες αμιγώς μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και οι επίσημες θρησκευτικές μας γιορτές είναι τα δύο Μπαϊράμια και τα πέντε καντήλια”.

Μας διαβεβαιώνει ότι σέβεται τις γιορτές των χριστιανών -τον ευχαριστούμε πολύ για την καλοσύνη- αλλά λέει ότι “η θρησκεία μας απαγορεύει τη παρουσία και την επαφή μας με τον “Αϊ Βασίλη”!!!

Και συνεχίζει :

“…εκφράζουμε με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκεια και την αντίθεσή μας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες διότι θίγουν την θρησκευτική μας ελευθερία”!!!

Έχουμε τρελαθεί εντελώς ή ο δήμαρχος Μύκης θέλει να μας τρελάνει;
 Θα …μολυνθούν τα νήπια από το να παίξουν με τον υποτιθέμενο Αη Βασίλη; Καλή η πολιτική ορθότητα, απαραίτητος,αναγκαίος και επιβαλόμενος ο σεβασμός στην θρησκεία όλων ,αλλά υπάρχουν και κάποια όρια δήμαρχε. Η ανοησία όσων υπηστηρίζει στο απαράδεκτο έγγραφό του θα προκαλέσει αντιδράσεις από άλλες πλευρές που δεν θεωρούν ότι πρέπει σε δυτική χώρα να έρχονται σε επαφή με μαντήλες,για παράδειγμα .Ελπίζουμε ότι το ατόπημα του δημάρχου Μύκης οφείλεται σε καθαρή …ανοησία κι όχι σε κάτι άλλο.

Ελπίζουμε επίσης ότι θα έλαβε και την πρέπουσα και άκρως ειρωνική απάντηση που του αξίζει.

Η υπομονή και η ανοχή έχουν και τα όριά τους…

Η φωτογραφία αφιερωμένη μήπως και καταλάβει τι ανοησίες γράφει…
Το απαράδεκτο έγγραφο

Πηγή ➤http://police-voice.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου