Σελίδες

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ (BINTEO & ΦΩΤΟ)

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Police-Voice blog ➤
Στο ιστολόγιο «Κόκκινος Ουρανός» κάτω από τον τίτλο «Ναύπλιο: Έσπασαν την πλάκα αγάλματος που έλεγε «Ελλάδα Μητέρα Πατρίδα»» δημοσιεύθηκε η παρακάτω είδηση:
«Βάνδαλοι ανθέλληνες έβαλαν στόχο το άγαλμα της «Μητέρας Πατρίδας» στην πλατεία του συνοικισμού Νέο Βυζάντιο στο Ναύπλιο. Την Τρίτη το πρωί περαστικοί διαπίστωσαν πως έχουν προκληθεί φθορές στο άγαλμα που συμβολίζει την φιλία μεταξύ των λαών της Ελλάδος και της Γεωργίας. Οι βάνδαλοι έσπασαν την μαρμάρινη πλάκα που ήταν εντοιχισμένη και ανέγραφε: «Ελλάδα Μητέρα Πατρίδα». Το άγαλμα αυτό έχει ανεγερθεί με δαπάνες των κατοίκων της αδελφοποιημένης με το Ναύπλιο πόλης Πότι της Γεωργίας το 1994. Συνεργεία του Δήμου θα αποκαταστήσουν τις φθορές ύστερα από εντολή του Δημάρχου Ναυπλιέων».
spasmena-agalma__article
spasmena-agalma1
spasmena-agalma2
Μετά την παράθεση της είδησης, το συγκεκριμένο ιστολόγιο έκανε το παρακάτω εύστοχο σχόλιο: «Είμαι σίγουρος ότι η είδηση έχει κυκλοφορήσει ταχύτατα, και ήδη μεταδίδεται από κάθε μεγάλο κανάλι, απολαμβάνοντας την ιδία δημοσιογραφική κάλυψη, που θα ελάμβανε μια επίθεση π.χ σε εβραϊκό μνημείο. Είμαι επίσης σίγουρος ότι σύσσωμος ο πολιτικός μας κόσμος έχει σπεύσει να καταδικάσει την αποτρόπαια πράξη, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατά της μισαλλοδοξίας».
Παρακολουθώντας τα δελτία ειδήσεων εκείνης της ημέρας, τις αναρτήσεις σε ιστότοπους με μεγάλη επισκεψιμότητα, καθώς και τις εφημερίδες της επόμενης ημέρας, είδαμε ότι δεν υπήρχε η παραμικρή αναφορά για το θέμα αυτό. Και εμείς, από την μεριά μας, είχαμε την ίδια… σιγουριά με τον «Κόκκινο Ουρανό» ότι θα υπάρξει η σχετική ευασθητοποίηση για το ζήτημα αυτό, όπως επίσης και η ανάλογη καταδίκη των δραστών. Τελικά, μείναμε… έκπληκτοι με την απόλυτη σιωπή για το συγκεκριμένο θέμα, ακριβώς γιατί γνωρίζουμε ότι η ευαισθησία των πολλαπλών εκφράσεων του «συνταγματικού τόξου» δεν έχει σε καμία περίπτωση επιλεκτικό χαρακτήρα…
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΦΑΜΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή