Σελίδες

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Βρέθηκαν Τα Σκουπίδια Που Έκαψαν Την Eλληνική Σημαία ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Βρέθηκαν Τα Σκουπίδια Που Έκαψαν Την Eλληνική Σημαία ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


Police-Voice blog ➤
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 

 ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΗΜΑΙΑ.

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΈΓΓΥΩΝ

ΜΕ ΛΑΘΡΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΊΑ ΤΗΣ.
ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
Πηγή ➤

37 σχόλια:

  1. Είναι 7 σκύλοι πουτάνας που καινε το εθνικό σύμβολο και κανείς δεν τους συλλαμβάνει και να τους εκτελέσει επί τόπου.Φτούσου κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΘΕΛΟΥΝΕ

      Διαγραφή
    2. καψιμο θέλουν οι βρωμοαπλυτοι αλβαναρια και λαθραιοι

      Διαγραφή
    3. Τι λετε βρε αρχιμαλακες?Αν θελουν αυτοι τσεκουρι βρε Φαρισαιοι υποκριτες και εκτελεση,τοτε στους πολιτικους που κυβερνουν τα τελευταια 40 χρονια και σε σας που τους εχετε ψηφισει,χρειαζεται να σας εξοντωσουν με βασανιστηρια,διοτι ακομα και αυτη την στιγμη,που η χωρα εχει φτασει στο πιο ξεφτιλισμενο σημειο της ιστοριας της,επιμενετε αντι για αυτομαστιγωση,να ψαχνεται να φοργωσετε αλλου το εγκλημα σας!!!Αν αυτοι οι τυποι καινε σημερα τη σημαια,ειναι επειδη εσεις εχετε αφοδευσει πανω της ,και αφοδευετε καθημερινα,οσο ανεχεστε να σας κυβερνουν προδοτες και καθαρματα!!!!

      Διαγραφή
    4. Ο τύπος δεν έχει και πολύ άδικο.
      Τα καλόπαιδα αυτα όμως πρέπει να τιμωριθουν νόμιμα και με το ελαφρυντικω για ότι κάνανε το δικαίωμα τους το έδωσε το γάμ..... το κράτος μας.....

      Διαγραφή
  2. Ενας ελεύθερος σκοπευτης ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι δεν μπορεις στην Ελλαδα να παρεις οπλο ευκολα? γιατι αν μπορουσε ο Ελληνας θα τους ειχε καθαρισει ολους με συνοπτικες διαδικασιες! Γι αυτο... αλλιως θα ακροβολιζονταν πολλοι να τους φανε μια και καλη αυτους τους κεραταδες!

      Διαγραφή
    2. Ελευθερος σκοπευτης...τελος

      Διαγραφή
  3. Πριν μερικα χρονια ο συριζαιοι πηγαιναν στα αστυνομικα τμηματα κ ζητουσαν να αφησουν τους συλληφθεντες. Τωρα που ναι κυβερνηση θα τους συλλαβουν???? Ουσσσττττ κοπρσκυλα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α ρε Ερντογαν που εισαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ερντογάν είναι στην χορα του την Μογγολία αχ ρε Παπαδόπουλε να λες

      Διαγραφή
    2. Μπράβο ρε φίλε. Στον βωμό της δικής τους δημοκρατιας,πρεπεινα ανεχομαστε,ολα αυτα τα αισχη που ζουμε στη χωρα μας,μετα τη μεταπολιτευση. Η χωρα που γέννησε την δημοκρατία,έχει γίνει έρμαιο στις ορέξεις όλων αυτών των αναρχοκουμουνιστων,οι οποιοι στην κυριολεξια,δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Η μόνη τιμωρία είναι ο πόνος. Αν τους σάπιζαν στο ξυλο,θα το σκεφτοταν πολυ σοβαρα να το ξανακανουν. Αλλα ειπαμε......εχουμε δημοκρατια.

      Διαγραφή
  5. ενα σωρό αστυνομικοί εκει γιατι δεν εκανε καενις τιποτα ? αλλα τις κλουβες στην στεγ αστεγων στον βοτανικο πρωτοι πρωτοι ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα έδωσαν την απάντηση οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ. Υπήρχε εντολή μη επέμβασης από τα κυβερνητικά καθίκια φίλε μου.

      Διαγραφή
  6. Ρε το θεμα ειναι τους βουτηξατε;;;;
    Ολα τ' αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΣΙΟΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ18 Νοεμβρίου 2016 στις 5:42 μ.μ.

    ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ.ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ.Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΤΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως η χωρα κινδυνευει επειδη εχουμε αυτους τους 300 αλητηριους στη βουλη. Οι 300 του Λεωνιδα ηταν παραδειγμα. Οι σημερινοι 300 ειναι ντροπη ανεξαρτητως κομματος

      Διαγραφή
  8. Ρέ γαμήστε τους όρθιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αστυνομικος ηταν στα 10-20 μετρα και εκανε οτι δεν εβλεπε!Αν ημουνα στη θεση του δεν θα υπολογιζα τον μισθο μου αλλα την καταστροφη και τον ευτελισμο του εθνικου μας συμβολου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι θεμα μισθου αλλα εντολων απο τους ανωτερους....

      Διαγραφή
    2. Σήμερα έδωσαν την απαιτούμενη εξήγηση οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ. Απλά δεν τους άφησαν να επέμβουν τα κυβερνητικά καθίκια φίλε μου.

      Διαγραφή
    3. Κανένας δέν θα τούς τιμωρούσε τούς αστυνομικούς,εάν τούς πλάκωναν. Διότι δέν υπήρχε ΓΡΑΠΤΗ εντολή, αλλά....υπόδειξη. Οπότε δεν υπήρχε ''ανυπακοή'' σε διαταγή ανωτέρου αλλά.....''''αφήστε τους να..εκτονωθούν''' Επίσης δέν θα υπήρχε παράβαση καθήκοντος ( ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ) Οπότε,έπρεπε να τούς τσουβαλιάσουν για τα καθέκαστα

      Διαγραφή
  10. μα τι λετε ρε παιδια μαθητες ηταν του κορανιου τα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχχχχχ παλιό μπασταρδα μέσα στο κέντρο της Ελλάδας, που είναι τα λεβεντοπαιδα τα δικά μας που για φασαριες μέσα στα γήπεδα είναι πρώτοι; και η αστυνομία; τι κανει; αμα ηταν να συλλάβουν κανένα καστανα θα πήγαιναν πετώντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ !! ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΦΥΛΑΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα πουτανοπαιδα άμα το είχαν κάνει μέσα στην Τουρκία με καμιά τουρκική σημαία θα τους είχαν γδαρι ζωντανούς. Εσχος και ντροπή στην αστυνομία μας. Ξύλο και μετά κλείσιμο σε κλουβί με μαυρους που έχουν να γαμησουν μήνες, να τους ξεσκισουν την κωλοτιρυπηδα. Πραγματικά Ιδα το βίντεο και στο You@ube και δεν πίστευα αυτά που Ιδα ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ να καίνε την Ελληνική σημαία και τα υπόλοιπα τσοκλανια να Κοιτάζουν. Ντροπηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από την Εφημερίδα αυγή λέγανε στον Ευαγγελάτο Σήμερα το βράδυ ότι Η σημαία είναι ένα απλό πανί Άκουσον άκουσον Ντροπή και αίσχος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δρομο ολοι εξω απο την πατριδα μας σκουπιδια του κερατα.Ερχεται η ωρα σας κ αυτων των προδοτων που σας εφεραν εδω κ σας ταιζουμε εμεις.ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια απλή σκεψη: Αν όλα αυτά τα υπανθρωπαρια ήξεραν ότι γι αυτούς θα εφαρμόστει η το Δικαιο της θρησκειας τους, η σαρία, αν συλλαμβανονταν, θα κουνιοντουσαν? Αλλά ξέχασα, εδώ είναι το ξέφραγο αμπέλι, η Ελλάδα, που τους περιθαλπτουμε, που τους ταΐζουμε, τους δίνουμε δουλειά και σε τελική ανάλυση τους φερομαστε σαν να είναι οι άρχοντες και εμείς οι υπηρέτες τους.Για να μας καίνε. Αληθεία αυτοί από που πληρώνονται και ζούνε για να μας υποτιμούν?
    Και οι ουρές των νεοπτωχων Ελλήνων μακραινουν, για να τρέφουν το αυγό του φιδιού. ...
    Ντροπή και μόνο ντροπή στον επικεφαλής που δεν σκέφτηκε το εθνόσημο που φέρει στο πηλίκιο του.
    Δε χρειάζονται παχιά και μεγάλα λόγια. Μικρές "επαναστάσεις" που θα φέρουν τους συμπολίτες μας και τη χωρα πάλι στο δρόμο της εθνικης υπερηφάνειας.

    Υγ.Αυτή η οργάνωση αλήθεια επιχορηγείται ωΣ ΜΚΟ? Άκου για τη μελέτη του Κορανίου. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν βγουμε να καψουμε τα γαμωκορανια τους, θα επεμβει κανενας τοτε η θα μας κοιτανε και μας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τότε την έχεσες φίλε,ελεύθεροι σκοπευτές και τέλος ,γιατί αν περιμένεις απ΄τα κοπρόσκυλα που κυβερνάνε τρομάρα τους ,,,άντε γειάαααα

      Διαγραφή
  18. Εχω τήν γνώμη ότι τό έριξαν μόνο στούς αλλοδαπούς γιά νά καλήψουν τούς Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή