Σελίδες

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, πεθαίνει μετά από πονοκέφαλο!- Τώρα οι γιατροί προειδοποιούν για ΑΥΤΑ τα θανάσιμα συμπτώματα!!!

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, πεθαίνει μετά από πονοκέφαλο!- Τώρα οι γιατροί προειδοποιούν για ΑΥΤΑ τα θανάσιμα συμπτώματα!!!


Police-Voice blog ➤
H Lee Broadway από την Βόρεια Καρολίνα ήταν μητέρα 4 παιδιών. Γεννήθηκε στην Γερμανία, όταν ο πατέρας της βρισκόταν εκεί λόγω της Αεροπορίας. Όταν επέστρεψε με την οικογένεια της στις ΗΠΑ, η Lee πήγε στο λύκειο West Charlotte, όπου γνώρισε τον Eric, τον έρωτα της ζωής της.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε μερικά χρόνια μετά και ζούσαν μια ευτυχισμένη ζωή, μέχρι που η μοίρα τους επιφύλασσε μια σκοτεινή τροπή. Την 1η Απριλίου 2017, η Lee άρχισε να παραπονιέται για πονοκεφάλους.
Η Lee είχε πονοκεφάλους και ημικρανίες σε όλη της την ζωή, αλλά αυτή την φορά ήταν ιδιαίτερα άσχημος. Ο Eric την μετέφερε όσο πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο, ενώ πέθαινε από τον πόνο στο διπλανό κάθισμα. Ήταν προφανώς σοβαρό, αλλά κανείς δεν είχε ιδέα πόσο.
Στο νοσοκομείο διαγνώστηκε με εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Ωστόσο, παρά τον πόνο, οι γιατροί δεν θεώρησαν την πάθηση της απειλητική και πίστευαν ότι το πρόβλημα θα λυνόταν με μια επέμβαση.
Ο Eric ανακουφίστηκε όταν το άκουσε αυτό. Αλλά η ανακούφιση του σύντομα μετατράπηκε σε απόγνωση όταν μετά από μερικές ώρες οι γιατροί αντιμετώπισαν μια αναπάντεχη επιπλοκή – δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα πλέον για την Lee. Στις 3 Απριλίου, δύο μέρες μετά, η Lee πέθανε.
Φωτογραφία της Lee Harbin Broadway.
Ο Eric και τα παιδιά του, ο 22χρονος Adair, ο 16χρονος Averi, ο 10χρονος Alex και ο 8χρονος Adrien, ήταν σοκαρισμένοι. Ο ξαφνικός θάνατος της Lee συντάραξε την οικογένεια – κανένα από τα παιδιά δεν ήταν σπίτι, όταν η Lee πήγε στο νοσοκομείο και έμαθαν αργότερα τι είχε συμβεί.
Η Lee πέθανε στα 41 της και άφησε πίσω μια οικογένεια και πολλούς φίλους. Αλλά ακόμα και μετά τον θάνατο της, συνεχίζει να κάνει καλές πράξεις – δώρισε τα όργανα της και έτσι σώθηκαν πολλές ζωές. Ο θάνατος της άφησε ένα μεγάλο κενό στις ζωές των αγαπημένων τους, αλλά τουλάχιστον παρηγορούνται με το γεγονός ότι έκανε καλύτερη την ζωή πολλών άλλων.
Φωτογραφία της Lee Harbin Broadway.
Το εγκεφαλικό ανεύρυσμα μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Είναι μια πάθηση που συμβαίνει όταν ένα αγγείο διογκώνεται σαν μπαλόνι και πιέζει τον εγκεφαλικό ιστό γύρω του. Δεν είναι πάντα θανατηφόρο και πολλοί έχουν ζήσει για χρόνια χωρίς να το παρατηρήσουν. Ο κίνδυνος αυξάνεται όταν το ανεύρυσμα πρήζεται πολύ ή σκάει.
Αν παρατηρήσετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα, συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή πάτε στο νοσοκομείο:
-πολύ έντονο πονοκέφαλο
-ναυτία
-κράμπες
-έντονη κόπωση ή λιποθυμία
-αδυναμία σε χέρια και πόδια
-μούδιασμα στη μία πλευρά του προσώπου
-ευαισθησία στο φως
-πιάσιμο στον αυχένα
Ας ελπίσουμε ότι η τραγική περίπτωση της Lee θα λειτουργήσει σαν προειδοποίηση για πολύ κόσμο.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου