Σελίδες

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ο πρόεδρος και η παρακολούθηση! Μια περίεργη υπόθεση στην Αθήνα..η Αντιτρομοκρατική σε συναγερμό. ! !

Ο πρόεδρος και η παρακολούθηση! Μια περίεργη υπόθεση στην Αθήνα..η Αντιτρομοκρατική σε συναγερμό. ! !


Police-Voice blog ➤
Καθώς πρόκειται για πασίγνωστο οικονομικό παράγοντα της χώρας η ΕΛ.ΑΣ. είχε προβλέψει την καθημερινή φύλαξή του καθώς μπορεί να αποτελέσει στόχο τρομοκρατών.
Σύμφωνα με το bloko ένας φύλακας ιδιωτικής εταιρείας αλλά και ο αστυνομικός φρουρός του ήταν εκείνοι που πιθανότατα απέτρεψαν μια επίθεση σε βάρος του.
Ο αστυνομικός-συνοδός ασφαλείας του οικονομικού παράγοντα ενημερώθηκε από ιδιώτη υπάλληλο φύλαξης για τέσσερις απανωτές ύποπτες διελεύσεις του ίδιου οχήματος έξω από την κατοικία του.
Ο αστυνομικός ζήτησε τον αριθμό κυκλοφορίας, όταν έγινε ο σχετικός έλεγχος στα τερματικά και είδε ότι αντιστοιχούσε σε άλλη μάρκα και τύπο οχήματος ξεκίνησε έρευνα στα σημεία γύρω από το σπίτι.
Εκεί είδε σε κοντινή απόσταση σταθμευμένα τρία διαφορετικά οχήματα, με επιβάτες νεαρούς 25-30 ετών. Τα δύο αυτοκίνητα, μάλιστα, ήταν χωρίς πινακίδες, ενώ το τρίτο είχε φιμέ τζάμια και δεν μπορούσε να δει στο εσωτερικό του.
Αμέσως κάλεσε ενισχύσεις, ωστόσο οι άγνωστοι κατάφεραν να απομακρυνθούν.

Τα… περίεργα της υπόθεσης

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται τουλάχιστον περίεργη καθώς ο γνωστός οικονομικός παράγοντας θεωρείται από τις υπηρεσίες ασφαλείας πιθανός στόχος επίθεσης από τρομοκρατικές ομάδες, ωστόσο στην υπόθεση υπάρχουν στοιχεία που δεν… κολλάνε με το παζλ.
Οι τρομοκράτες έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι δεν κάνουν λάθη όπως αυτό που συνέβη στην προκειμένη περίπτωση με την πινακίδα του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιούν είτε “καθαρά” αυτοκίνητα για τις παρακολουθήσεις τους, είτε φροντίζουν η κλεμμένη πινακίδα να ανήκει σε ιδίου τύπου και χρώματος αυτοκίνητο.
Πηγή ➤ http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου