Σελίδες

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ «ΣΚΟΥΠΙΔΙ» Ο ΖΑΕΦ: «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ»

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ «ΣΚΟΥΠΙΔΙ» Ο ΖΑΕΦ: «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ»


Police-Voice blog ➤
Ο Ζόραν Ζάεφ πλέον ξεπέρασε για τα καλά όρια. Σε νέες του δηλώσεις ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, έχει αφήσει πίσω του το «μαζεμένο» χαρακτήρα που είχε πριν πέσουν οι υπογραφές για το ξεπούλημα της Μακεδονίας στην χώρα του, μέσω της συμφωνίας των Πρεσπών  και πλέον έχει κάνει στροφή 180 μοιρών.
Σε συνέντευξη του στο MKD ο Ζόραν Ζάεφ αναφέρθηκε ακόμα μια φορά στην συμφωνία των Πρεσπών τονίζοντας ότι  «η βόρεια Ελλάδα είναι Ελλάδα, η δυτική Βουλγαρία είναι Βουλγαρία. Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πέρα από τη δική μας. Αυτή είναι η μόνη Μακεδονία και δεν υπάρχει άλλη στον κόσμο. Και γνωρίζοντας την προοπτική και το μέλλον αυτό πρέπει να το κάνουμε για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας. Και για αυτό πιστεύω ότι ένας σοβαρός λόγος για να ενωθούμε.
Ζάεφ: «Όλος ο κόσμος πλέον αναγνωρίζει την Μακεδονία»
Ο ίδιος τόνισε ότι μετά από την Συμφωνία των Πρεσπών για πρώτη φόρα όλος ο κόσμος αναγνωρίζει την «Μακεδονία». «Δεν πρέπει να διχαζόμαστε (για το δημοψήφισμα). Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας που ζουν στην Αμερική, αλλά και σε όλη τη διασπορά μας, ότι η «Μακεδονία» εκπληρώνει την προσδοκώμενη φιλοδοξία των πατέρων και των παππούδων μας. Έτσι πλέον η χώρα αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο, οι πολίτες ζουν σε μακεδονικό έθνος που αναγνωρίζεται από όλους και πλέον η ταυτότητα θα είναι επιβεβαιωμένη και δεν θα γίνει αντικείμενο διαφωνιών ενώ επιβεβαιώνεται και αναγνωρίζεται στην «μακεδονική» γλώσσα. Και όλοι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό».
Υποστήριξη από τις ΗΠΑ για το δημοψήφισμα
Ο Ζόραν Ζάεφ στην ίδια συνέντευξη μίλησε και με πάρα πολύ θερμά λόγια για τις ΗΠΑ. Όπως τόνισε, οι ΗΠΑ ήταν πάντα στο πλευρό τους, σύμμαχοι ενώ θέλουν και την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και την ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου