Σελίδες

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΔΙ.ΑΣ Αθηνών προς Κέντρο: «Το παι δί είναι ζωντανό» Με ιλιγγιώδη ταχύτητα μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο ενώ του έκαναν μαλάξεις

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Με ιλιγγιώδη ταχύτητα μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο ενώ του έκαναν μαλάξεις

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν πριν από λίγη ώρα στο Παλαιό Φάληρο.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε από τη μητέρα ενός 4χρονου αγοριού ότι έχει καλέσει ασθενοφόρο γιατί το παιδί της δεν έχει σφυγμό, αλλά εκείνο έχει καθυστερήσει πολύ.

Άμεσα έσπευσαν  Αστυνομικοι της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών αλλά όταν διαπίστωσαν πως τα ασθενοφόρο καθυστερούσε να έρθει, τοποθέτησαν το παιδί στο πίσω κάθισμα ενός οχήματος της ΔΙ.ΑΣ και με ιλιγγιώδη ταχύτητα το διακόμισαν στο νοσοκομείο Παίδων.

Από τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο και σε όλη τη διάρκεια τη διαδρομής μαζί με το παιδί ήταν & αστυνομικος  ο οποίος έκανε μαλάξεις στο παιδί προκειμένου να το επαναφέρει στη ζωή.

Συγκλονίζει η απάντηση του αστυνομικου  στον ασύρματο όταν ζητήθηκε ενημέρωση από το κέντρο για την κατάσταση του μικρού παιδιού: «Κέντρο λαμβάνω, φθάσαμε στο νοσοκομείο. Το παιδί ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ»

 Σήμερα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσωσαν 4χρονο στο Παλαιό Φάληρο. Με ΚΑΡΠΑ κατάφεραν να επαναφέρουν το σφυγμό του και άμεσα, μαζί με τον γονέα του, τον μετέφεραν στο ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

🔹Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον μικρό μας φίλο και καλές γιορτές στην οικογένειά του.

ο Δ/ντής Σύνταξης Ηλίας Ψυχογιός επικοινώνησαν με τον κ. Σαμαρά και μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί


Πηγή ➤


13 σχόλια:

  1. Χιλια μπραβο, συγχαρητηρια στους αστυνομικους που εσωσαν το παιδακι, τετοια θελουμε να ακουμε και να βλεπουμε απο εσας, ο Θεος να σας εχει καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά ! Συγχαρητήρια σε όλους σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο θεος να σας εχει καλα πολλα μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη την αστηνομια εχουμε και αυτη θελουμε!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στα παιδιά να ειναι καλά παντα εχουμε την καλύτερη αστυνομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι η καλύτερη απάντηση για τούς συμπολίτες μας που βιάζονται να ταυτιστούν με τούς προβοκάτορες εναντίων των οργάνων της Τάξης ισοπεδώνοντας τα πάντα για μερικά like. Όσο εσείς κάνετε καλά αυτό που ξέρετε, εμείς μπορούμε λίγο να ελπίζουμε για ένα καλύτερο μέλον με ήρεμη συνύπαρξη αστυνομίας και πολιτων. Ευχαριστούμε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Η Παναγια να σας εχει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δρόσος Λάμπρος Νευροχειρουργός30 Απριλίου 2021 στις 11:23 π.μ.

    Συγχαρητήρια σε όλους. Ο επαγγελματισμό σας ανεβάζει όλους εσάς και το σώμα σας σε άλλο επίπεδο. Συνεχίστε έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή