Σελίδες

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Η εξομολόγηση του αστυνομικού στα Γλυκά Νερά: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα του βρέ φους με τη νεκρή μητέρα» δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από το μυαλό του

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο αστυνομικός που μπήκε πρώτος στο σπίτι στα Γλυκά Νερά δηλώνει συγκλονισμένος, ενώ η εικόνα που αντίκρυσε δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από το μυαλό του

"Κατέρρευσα ψυχολογικά, βλέποντας το μικρό κοριτσάκι να κάθεται πάνω στη νεκρή μητέρα του", ήταν τα λόγια του αστυνομικού που αντίκρισε τη σκηνή του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.


Ο 40χρονος αστυνομικός δηλώνει συγκλονισμένος, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής "Live News" του Mega. Οι εικόνες που είδε δεν πρόκειται να διαγραφούν ποτέ από το μυαλό του, αν και βρίσκεται 20 χρόνια στο σώμα και διαθέτει τεράστια εμπειρία. Όπως αναφέρεται, αρκετές φορές χρειάστηκε να επέμβει στο παρελθόν, μα ποτέ δεν έχει αισθανθεί ανάλογα.

Μπαίνοντας μέσα στη μεζονέτα, αντίκρισε τον σκύλο του ζευγαριού κρεμασμένο στη σκάλα, ενώ στη σοφίτα είδε πρώτα τον 32χρονο πιλότο δεμένο στο πάτωμα και στο κρεβάτι, νεκρή την Καρολάιν και στην πλάτη της το 11 μηνών κοριτσάκι.

Η φωτογραφία του αστυνομικού αποτυπώνει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο όλα όσα έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γλυκά Νερά.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου