Σελίδες

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Roland Garros: Λύγισε η Μαρία μετά από αγώνα θρίλερ που κράτησε 3 ώρες και 18 λεπτά Πάλεψε σαν λιοντάρι Μόνο μπράβο ! !

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό Grand Slam έσβησε  για τη Μαρία Σάκκαρη που έδωσε σπουδαία μάχη αλλά ηττήθηκε με 2-1 σετ (7-5, 4-6, 9-7) από την Τσέχα αντίπαλο της

 - Συγκλονιστικό στην εξέλιξη του το ματς με την Σάκκαρη να έχει το προβάδισμα σε όλα τα σετ αλλά να μην τα καταφέρνει τελικά

Τόσο κοντά μα τόσο μακριά..

Σε ένα ματς θρίλερ, που έδινε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Τσέχα Κρεϊτσίκοβα.

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε πολύ, έδωσε τα πάντα, αλλά δεν κατάφερε να πάει στον τελικό στο φετινό Roland Garros.

Ηττήθηκε από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα με 2-1 σετ σε ένα συγκλονιστικό ημιτελικό του γαλλικού open, έπειτα από 3 ώρες και 18 λεπτά.

Η Ελληνίδα τενίστρια έφθασε μία… ανάσα από μία επική ανατροπή, αλλά “λύγισε” τελικά μετά από ένα παιχνίδι “θρίλερ” και ηττήθηκε με 2-1 σετ (7-5, 4-6, 9-7).

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πάλεψε σαν… Σπαρτιάτισσα στο παιχνίδι της χρονιάς.

Στον μεγάλο τελικό η Κρεϊτσίκοβα θα αντιμετωπίσει την 29χρονη Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Σάκκαρη – Κρεϊτσίκοβα: Η ανάλυση του ματς

Οι δύο παίκτριες δεν μπήκαν καλά στον αγώνα, καθώς έκαναν αρκετά λάθη και άργησαν να βρουν τα πατήματά τους. Η Τσέχα ήταν αυτή που το εκμεταλλεύτηκε και πήρε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ (7-5) και μαζί το ψυχολογικό προβάδισμα στον ημιτελικό.

Η Σάκκαρη όμως βρήκε τις απαντήσεις που έψαχνε και σε ακόμα ένα σετ που «έσπασαν καρδιές» κατάφερε να φέρει στα ίσια το ματς. Συγκεκριμένα, επικράτησε με 6-4 και έκανε το 1-1, έχοντας εξαιρετικά χτυπήματα.

Αποφασισμένη να το… καθαρίσει μπήκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και στο τρίτο «χρυσό» σετ, παίρνοντας προβάδισμα με 1-3, 2-4 και 3-5 στη συνέχεια, όμως η Κρεϊτσίκοβα αποδείχθηκε πολύ… σκληρή για να πεθάνει, ισοφαρίζοντας σε 5-5 στο κρίσιμο σημείο.

Το ματς πήγε στο 6-6, με την Τσέχα να παίρνει ξανά το προβάδισμα με 7-6, τη Σάκκαρη να απαντάει σε τρία κομβικά σημεία του σετ και να ισοφαρίζει ξανά έχοντας ψυχολογικά αποθέματα.

Αλλά και πάλι η Κρεϊτσίκοβα πήρε το προβάδισμα με 8-7. Η Σάκκαρη το πάλεψε, γύρισε από δύσκολες καταστάσεις, αλλά η Τσέχα στα σημεία πήρε και το σετ, κάνοντας το τελικό 9-7.

Απίστευτη προσπάθεια η Μαρία #Σακκαρη!
Μόνο μπράβο σ' αυτό το κορίτσι!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΜΑΡΙΑ !  ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ 
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου