Σελίδες

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Κως: Γερμανίδα τουρίστρια κατηγορεί για βι α σμό 27χρονο Αλβανό που συνελήφθη από αστυνομικούς

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ισχυρίζεται ότι την οδήγησε σε μία παραλία, όπου την βί ασε - Ο δράστης αρνείται τις κατηγορίες
Το κατώφλι του εισαγγελέα της Κω αναμένεται να περάσει ένας 27χρονος Αλβανός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, μετά την καταγγελία που έκανε μια συνομήλική του Γερμανίδα τουρίστρια ότι την βίασε σε μια παραλία του νησιού. Η τύχη του φερόμενου ως δράστη θα κριθεί από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η 27χρονη κοπέλα που παραθερίζει στην Κω υποστηρίζει ότι γνώρισε τον κατηγορούμενο σε ένα μπαρ και έπιασαν συζήτηση, μένοντας μαζί ως αργά. Κάποια στιγμή γύρω στις 2:30΄τα ξημερώματα της Δευτέρας, η τουρίστρια αποφάσισε πως ήθελε να φύγει για να πάει να ξεκουραστεί. Έτσι, έφυγε από το μπαρ, όμως ενώ επέστρεφε στο ξενοδοχείο της διαπίστωσε ότι ο Αλβανός την ακολουθούσε.


Όπως φέρεται να κατέθεσε η 27χρονη Γερμανίδα, φοβήθηκε και προσπαθούσε να τον αποφύγει, αλλά εκείνος επέμενε να την ακολουθήσει και τελικά την οδήγησε σε μια κοντινή παραλία όπου τη βίασε, σύμφωνα με την καταγγελία της.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο 27χρονος Αλβανός αρνείται την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι η Γερμανίδα λέει ψέματα. Ωστόσο, εκείνη τον αναγνώρισε με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Αν του ασκηθεί δίωξη, θα παρουσιαστεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου