Σελίδες

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Κρύφτηκε ο ήλιος στη Καλαμάτα - Καπνοί από τη φωτιά της Αρχαίας Ολυμπίας Υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να μείνει η φωτιά μακριά από την Αρχαία Ολυμπία

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο αέρας μετέφερε τους καπνούς

Ο αέρας μετέφερε τους καπνούς από την φωτιά της Αρχαίας Ολυμπίας στην Καλαμάτα και έκρυψαν τον ήλιο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από παραλία της πόλης:

 Υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να μείνει η φωτιά μακριά από την Αρχαία Ολυμπία


«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες» αναφέρει ο αντιδήμαρχος Χάρης Σπηλιόπουλος
«Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την Αρχαία Ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν την φωτιά μακριά από την πόλη».

Με αυτά τα λόγια περιγράφει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιδήμαρχος Χάρης Σπηλιόπουλος, τα όσα διαδραματίζονται στην Αρχαία Ολυμπία, λόγω της φωτιάς.

Παράλληλα, όπως επισημαίνει, «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες».

Επίσης, ο Χάρης Σπηλιόπουλος ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «καταφέραμε να εκκενώσουμε άμεσα την Αρχαία Ολυμπία, όπως και τα ξενοδοχεία στα οποία διέμεναν τουρίστες».

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου