Σελίδες

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Φωτιά στην Εύβοια: «Έπεσαν» και οι Ροβιές – Καίγονται τα σπίτια, με ferry boat φεύγει ο κόσμος – Εκτός «μάχης» το ρωσικό «θηρίο» των αιθέρων

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς εγκλωβισμένων πολιτών από τις Ροβιές Εύβοιας, οι οποίες παραδόθηκαν στη φωτιά με σκάφη του Λιμενικού.

Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νίκος Κοκκάλας τόνισε πως «έχει ξεκινήσει η απομάκρυνση των πολιτών αφού κύριος γνώμονας είναι η ασφάλειά τους».

Καίγονται σπίτια στις Ροβιές δήλωσε πριν από λίγο ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στο evima.gr

Το ένα μέτωπο κατευθύνεται προς τα χωριά του όμορου δήμου Ιστιαίας Αιδηψού.

Οι άνεμοι είναι ισχυροί αυτή την ώρα στην περιοχή.

Η επιχείρηση αφορά στους κατοίκους που κατέβηκαν στην παραλία της περιοχής, προκειμένου να αποφύγουν τις φλόγες. Επειδή, όμως, η πύρινη λαίλαπα πλησιάζει με γρήγορη ταχύτητα αποφασίστηκε η απομάκρυνση τους.

Στιγμιότυπα από την επιχείρηση αυτή, ή τις στιγμές που προηγήθηκαν, κατέγραψαν ΜΜΕ, κάτοικοι και χρήστες των social media.

Εκτός «μάχης» το «θηρίο» των αιθέρων – Σε 24 ή 48 ώρες θα είναι ξανά μάχιμο το ρωσικό Beriev


Το ρωσικό αεροσκάφος Beriev τέθηκε εκτός «μάχης, καθώς παρουσίασε βλάβη στον ένα κινητήρα και ενώ συνέδραμε της επίγειες δυνάμεις για την κατάσβεση της πύρινης λαίλαπας στην Εύβοια, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με πηγές της Πολεμικής Αεροπορίας, «έχασε» έναν κινητήρα λόγω μηχανικής βλάβης. Ως εκ τούτου, το ρωσικό αεροσκάφος επέστρεψε στην Ελευσίνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα μπορέσει να επιχειρήσει ξανά σε 24 ή το αργότερο 48 ώρες.


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου