Police-Voice blog ➤
Ο άνδρας που διέπραξε τη γυναικοκτονία φέρεται να περίμενε την 45χρονη έξω από την πολυκατοικία όπου κατοικούσε στη Νέα Σμύρνη και να της επιτέθηκε, πριν στη συνέχεια βάλει τέλος στη ζωή του.
Νέα δεδομένα προκύπτουν σχετικά με την τραγική υπόθεση γυναικοκτονίας που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (23.08.2026) στη Νέα Σμύρνη και δύο άτομα να πέφτουν νεκρά από πυροβολισμούς.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο άνδρας που διέπραξε τη γυναικοκτονία φέρεται να περίμενε την 45χρονη έξω από την πολυκατοικία όπου κατοικούσε στη Νέα Σμύρνη και να της επιτέθηκε, πριν στη συνέχεια βάλει τέλος στη ζωή του.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, ο άνδρας φέρεται να ήταν αλβανικής καταγωγής και διατηρούσε σχέση με την 45χρονη.
Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας που είχε η πολυκατοικία και με αυτό τον τρόπο η αστυνομία έφτασε στη διαλεύκανση του.
Στο βίντεο διακρίνεται ένας διαπληκτισμός ανάμεσα στα δύο άτομα που φέρεται να διατηρούσαν σχέση και στη συνέχεια ακολουθούν οι πυροβολισμοί. Ο άνδρας πυροβολεί την γυναίκα στο κεφάλι και στο σώμα και στη συνέχεια στρέφει το περίστροφο προς τον εαυτό του και βάζει τέλος στη ζωή του.
Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε κάτω από το σώμα του άνδρα. Η γυναίκα που έμενε στην πολυκατοικία έχει ταυτοποιηθεί. Έχει γεννηθεί στην Αλβανία το 1981 (45 ετών), διαθέτει ελληνική ταυτότητα και εργαζόταν σε εταιρία delivery.
Ο άνδρας 48 ετών, είναι αυτός από την Αλβανία, έμενε στην Καλλιθέα και ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά.
Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται, μεταξύ άλλων, και η δραστηριότητα του 48χρονου στα social media.
Σε αναρτήσεις του άνδρα εμφανίζονται φωτογραφίες στις οποίες κρατά όπλα. Το συγκεκριμένο στοιχείο εξετάζεται σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα δεδομένα της υπόθεσης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κάποιο από τα όπλα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες συνδέεται με το περίστροφο που εντοπίστηκε στο σημείο της δολοφονίας.
Παράλληλα, οι έρευνες επικεντρώνονται στις τηλεφωνικές επικοινωνίες, αλλά και στις κινήσεις που πραγματοποίησαν το θύμα και ο 48χρονος κατά το τελευταίο διάστημα. Στόχος είναι να ανασυντεθεί το χρονικό των γεγονότων και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες που προηγήθηκαν της γυναικοκτονίας.
Οι δύο νεκροί βρέθηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος σε είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Γρηγορίου Κυδωνιών 3 στην περιοχή της Νέας Σμύρνης λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής με τους κατοίκους που μένουν στην περιοχή να αναστατώνονται από τους πυροβολισμούς. Αρχικά εξετάστηκε το σενάριο της διπλής δολοφονίας, αλλά μόλις άνοιξαν οι κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας δόθηκε λύση στο θρίλερ με τους πυροβολισμούς.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου