Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Συνελήφθη 53χρονος για κλοπές σε παραλία της Κέρκυρας. -.-



Police-Voice blog ➤
ZHTA blog ➤

Θύματα του τέσσερις τουρίστες από τη Σερβία και τη Νορβηγία

Καρτέρι σε τέσσερις τουρίστες που παραθέριζαν στον Κάβο Κέρκυρας είχε στήσει ένας 53χρονος Έλληνα που συνελήφθη τη Δευτέρα για κλοπές σε βάρος τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 53χρονος άρπαξε από τους τέσσερις αλλοδαπούς, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας από τη Σερβία και τη Νορβηγία, χρήματα και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Ο δράστης εντοπίστηκε αρχικά το πρωί της Δευτέρας, από περιπολούντες αστυνομικούς, στην περιοχή του Κάβου και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και μία διόπτρα νυχτερινής όρασης.

Σε διαδοχικές έρευνες που ακολούθησαν στην οικία και στο αυτοκίνητο του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών, τρία μαχαίρια, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των (1.170) δηναρίων Σερβίας, το χρηματικό ποσό των (110) ευρώ καθώς και τα τέσσερα κινητά τηλέφωνα και τα χρήματα, που είχε αφαιρέσει από τους παραθεριστές στην παραλία λίγη ώρα πριν.

Η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων αντικειμένων που βρέθηκαν στην κατοχή του, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο 53χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.Πηγή ➤ -zed-blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου