Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Φορολογικοί έλεγχοι της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε καταστήματα της Αττικής



Police-Voice blog ➤
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φορολογικοί έλεγχοι της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε καταστήματα της Αττικής
Στον αριθμό 11012 και στο e-mail 11012@hellenicpolice.gr, οι πολίτες μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις κατά τη διάρκεια των συναλλαγών τους
Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι, κατά το χρονικό διάστημα από 21.07 έως 25.07), σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Ειδικότερα, κλιμάκια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, διενήργησαν πλήθος ελέγχων σε διάφορες περιοχές, όπως στην Αθήνα, τη Γλυφάδα και τον Πειραιά. Στο πλαίσιο των ελέγχων προέκυψαν παραβάσεις ως ακολούθως:
  • Σε κατάστημα – αναψυκτήριο στον Πειραιά, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών (3) αποδείξεων λιανικών συναλλαγών και η μη επίδειξη του βιβλιαρίου επισκευών και συντήρησης της ταμειακής μηχανής.
  • Σε κατάστημα – αναψυκτήρτιο στην Αθήνα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τεσσάρων (4) αποδείξεων λιανικών συναλλαγών και η μη επίδειξη του βιβλιαρίου επισκευών και συντήρησης της ταμειακής μηχανής.
  • Σε κατάστημα στην Αθήνα διαπιστώθηκε η εμπορία – πώληση απομιμητικών προϊόντων. Κατασχέθηκαν συνολικά (597) κοντομάνικα μπλουζάκια και (91) ποτήρια, ενώ συνελήφθη ο 48χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Στις περιπτώσεις που σχηματίστηκαν δικογραφίες, αυτές υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είτε στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr , προκειμένου να ενημερώσουν για οποιαδήποτε επίμεμπτη ενέργεια, που αφορά φορολογικές ή άλλες παραβάσεις κατά τη διάρκεια πώλησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών.
Πηγή ➤ http://www.hellenicpolice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου