Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Ο 22χρονος δράστης εντοπίστηκε σε έναν υπαίθριο χώρο με αγροικίες Ρόδος: Έθαβε την ηρωίνη μέσα στο έδαφος..Police-Voice blog ➤

Μαζί με δυο Έλληνες ηλικίας 47 και 52 χρόνων που χρησιμοποιούσε ως «βαποράκια», οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για κατοχή, διακίνηση, εμπορία και αποθήκευση ναρκωτικών

Επί πέντε  μερόνυχτα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου είχαν γίνει «σκιά» ενός 22χρονου Ρουμάνου και κατέγραφαν τις συναντήσεις του με τους δυο Έλληνες ηλικίας 47 και 52 χρόνων που χρησιμοποιούσε ως «βαποράκια», ώσπου να τους οδηγήσει στην καβάντζα που έκρυβε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης.

Τελικά, τον εντόπισαν  σε έναν υπαίθριο χώρο με  αγροικίες να θάβει στο έδαφος  μια σακούλα που περιείχε ηρωίνη  βάρους 107,3 γραμμαρίων και τον  συνέλαβαν. Μαζί με την ηρωίνη  κατέσχεσαν δυο κινητά που  κατείχε ο 22χρονος και μικροποσότητα  ακατέργαστης κάνναβης.

Λίγο  αργότερα, έπεσαν στα χέρια των  αστυνομικών τα «βαποράκια» του,  τα οποία είχε προμηθεύσει  πέντε φορές με φιξάκια ηρωίνης τις τελευταίες τέσσερις ημέρες στην Κοσκινού. Σε βάρος του 52χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για κλοπή. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για κατοχή, διακίνηση, εμπορία και αποθήκευση ναρκωτικών.
Πηγή ➤ .protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου