Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Α/Τ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ...ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ... Το υπόμνημα καταγγελίας ....



Police-Voice blog ➤
Αστυνομικός ζήτησε ρεπό ως χρήστης Η/Υ  και πήρε ... μετάθεση.....ZHTA blog ➤ Αστυνομικός που κατέθεσε αίτημα για αυτοδίκαια χρήση Η/Α και ο διοικητής του, του χορήγησε φύλλο πορείας για άλλη υπηρεσία.

Το υπόμνημα καταγγελίας :


"Δυστυχώς πολύ συχνά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να είμαστε αποδέκτες καταγγελιών που αφορούν την παραβίαση των διατάξεων περί χρόνου εργασίας Αστυνομικού προσωπικού για τις οποίες πάντα παρεμβαίνουμε, με τα «όπλα » που μας παραχωρεί η συνδικαλιστική μας ιδιότητα, πάντοτε όμως με την συνδρομή της ηγεσίας και των ιεραρχικά ανωτέρων κατά περίπτωση.

Προ ημερών όμως γίναμε αποδέκτες μιας απίστευτης και προκλητικά απαράδεκτης ενέργειας – πράξης, η οποία παραβιάζει κάθε έννοια ηθικής τάξης , μας μεταφέρει σε χρονικές περιόδους που επιδιώκουμε να λησμονήσουμε και ουσιαστικά μετατρέπει τον εργαζόμενο σε υποκείμενο, επειδή τόλμησε να εφαρμόσει το Νόμο.

Συγκεκριμένα, την 09/07/20013 στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, συνάδελφος κατέθεσε αναφορά για αυτοδίκαιη χρήση δύο ημερησίων αναπαύσεων,(έναντι περίπου 15 επί συνόλω, οφειλομένων Η/Α) για τις ημερομηνίες 13/07/2013 και 14/07/2013,τις οποίες και έλαβε. Την επομένη μέρα όμως,15/07/20013 έλαβε φύλλο πορείας και αναχώρησε για υπηρεσία της Διεύθυνσης Αλλοδαπών(επισυνάπτουμε σχετικά έγγραφα)!!!
Η διαταγή αυτή δεν λήφθηκε τυχαία αλλά είχε έναν και μοναδικό σκοπό, να κατατρομοκρατήσει το υπόλοιπο προσωπικό και να περάσει το μήνυμα, ότι όποιος εφαρμόζει το Νόμο και σηκώνει κεφάλι θα εξορίζεται από το «αφεντικό» της υπηρεσίας και ότι ο Νόμος και η Τάξη είναι αγαθό που πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στους πολίτες εκτός των «τειχών» του τμήματος.

Η πράξη του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου κ. Καραμπούλη Δημητρίου, στιγματίζει δυσμενώς ολόκληρο το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, υποτιμά την αξία της ανθρώπινης προσωπικότητας και περιφρονεί τις σκέψεις και αντιδράσεις ενός απλού Ειδικού Φρουρού μέχρι και εκείνες του Αρχηγού του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σαν Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α δεν χρειάζεται να περιγράψουμε άλλο μια διαταγή «ντροπής» με καταφανή στοιχεία ηθικής και υπηρεσιακής έκπτωσης, οφείλουμε όμως να σας ενημερώσουμε και συντομότατα να περιμένουμε την ανάλογη δική σας αντίδραση και αποκατάσταση.

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα χρειαστεί να δώσουμε περεταίρω έκταση με άλλου είδους ενέργειές μας, τις οποίες και φυσικά θα πραγματοποιήσουμε αν χρειαστεί.

Πηγή ➤ the-zed-blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου