Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Το αρχηγείο προσέφυγε σε βάρος της προσφυγής Γιοβανίδη και τον μεταθέτει ...TΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ????


ΣΧΟΛΙΟ  Police Voice   Κυριε Αρχηγε εσεις δεν γνωρίζετε των αξιωμ. Δημήτρη Γιοβανίδη, δεν γνωριζετε το ηθος του και τις επιτυχιες του
Police-Voice blog ➤
Το αρχηγείο για πρώτη φορά στα χρονικά λειτουργίας του σώματος της αστυνομίας, προσέφυγε σε βάρος προσφυγής αξιωματικού για τον οποίο αποφάσισε με προηγούμενη απόφαση τη μετακίνηση του.
Η προσφυγή του αρχηγείου, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, κατατέθηκε πριν από λίγες ημέρες προκειμένου να ακυρωθεί από ανώτερο δικαστικό όργανο η απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου που
δικαίωσε την προσφυγή του μέχρι πρότινος διοικητή της ασφάλειας Νίκαιας Δημήτρη Γιοβανίδη, στο οποίο είχε καταφύγει ζητώντας την ακύρωση της μετάθεσης του στις τεχνικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα.
Είναι η πρώτη φορά που το αρχηγείο και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης καταφεύγουν σε μια τέτοια επιλογή δικαστικής επίλυσης- διευθέτησης μιας απόφασης μετακίνησης αξιωματικού.
Έτσι μετά από τρεις... "άγονες" απόπειρες μετάθεσης Γιοβανίδη από το "βασίλειο" του στη Νίκαια, αυτή τη φορά η απόφαση λαμβάνει τελεσίδικο χαρακτήρα.
Το bloko.gr επικοινώνησε με τον αξιωματικό της αστυνομίας, αλλά δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο...
Πηγή ➤ http://www.bloko.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου