Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενη για κλοπή ....Χαλκίδα:.... 28χρονη είχε αδυναμία στα ποδήλατα - Τα έκλεβε όπου τα έβρισκε!



Police-Voice blog ➤

Υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε δεν ήταν δικό της 

Είχε αδυναμία στα… ξένα ποδήλατα και τα έκλεβε όπου τα έβρισκε, μια νεαρή γυναίκα που συνελήφθη με ένα από αυτά σε ένα κεντρικό δρόμο στη Χαλκίδα. Όπως αποδείχθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, μάλιστα, άρπαζε τα δίτροχα… δύο-δύο.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ήταν αυτοί που εντόπισαν την 28χρονη ποδηλάτισσα και, έχοντας ενημερωθεί για τις κλοπές που είχαν γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου, την υπέβαλαν σε έλεγχο. Έτσι διαπιστώθηκε ότι το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε το είχε κλέψει μαζί με ένα ακόμη από το υπόγειο της πολυκατοικίας όπου κατοικεί ο 36χρονος ιδιοκτήτης τους. Το ποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη τι έκανε το δεύτερο η νεαρή δράστιδα που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενη για κλοπή.

Ένα τσιγγανόπουλο μόλις 14 χρόνων ήταν ένας από τους δράστες της κλοπής ενός αυτοκινήτου, το βράδυ της Παρασκευής στην Καλαμάτα. Ο ανήλικος συνελήφθη μαζί με έναν 20χρονο συνεργό του, ενώ ο τρίτος της «παρέας» αναζητείται. Το αυτοκίνητο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Πηγή ➤http://www.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου