Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Έκρυβαν 328 όπλα και 4,2 τόνους πυρομαχικών στο ... σπίτι τους! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ????ΠΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ???



Police-Voice blog ➤
Δεδομένου ότι η Αυστραλία έχει μερικές από τις αυστηρότερες νομοθεσίες ελέγχου των όπλων στον πλανήτη θα πρέπει να έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή, όταν η αυστραλιανή αστυνομία βρήκε πάνω από 300 όπλα και πάνω από 4τόνους πυρομαχικών στο αγρόκτημα μιας οικογένειας. Η αστυνομία συνέλαβε έναν πατέρα και τους δύο γιους μετά την εξεύρεση 328πυροβόλων όπλων και 4,2 τόνους πυρομαχικών σε ένα αγρόκτημα στο Queensland.Στους τρεις
άνδρες, ηλικίας 69, 46 και 42 ετών αντίστοιχα,απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων τα οποία ήταν κρυμμένα σε υπόστεγα στην ιδιοκτησία τους στην πόλη Monto του Queensland.
Μεταξύ των 328 όπλων, ήταν αυτόματα όπλα στρατιωτικού τύπου,μερικά από τα οποία άξιζαν μέχρι 50.000 δολάρια το καθένα, και Glock πιστόλια αξίας 10.000 δολαρίων, ανακοίνωσε η αστυνομία.
 
 
 
«Αυτή είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες πυρομαχικών και όπλων που έχουμε ποτέ έχουμε αποκαλύψει», είπε ο ντετέκτιβ Jon Wacker της Αστυνομίας του Queensland. «Αυτά τα όπλα είναι πολύ ενοχλητικά».
 
Οι άνδρες, οι οποίοι δεν έχουν ονομαστεί ακόμα, είχαν την άδεια για να έχουν 71 όπλα. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος του αποθέματος ήταν παράνομο, με τροποποιήσεις ή μετατροπές κατά κάποιο τρόπο, είπε ο Wacker.
 
Οι αστυνομικοί βρήκαν πιστόλια Glock, όπλα στρατιωτικού τύπου, όπως τυφέκια AΚ-47,υποπολυβόλα MP5 και τουφέκια που διέθεταν τηλεσκοπικούς φακούς, τα οποία στο σύνολο κοστίζουν δύο με τρία εκατομμύρια δολάρια στην ελεύθερη αγορά.
 
Η αστυνομία παραδέχθηκε ότι φάνηκε ότι η οικογένεια κρατούσε πολλά από τα όπλα για άλλους ανθρώπους. Πρόσφατα τα όπλα της οικογένειας ελέγχθηκαν σύμφωνα με την αυστραλιανή νομοθεσία, αλλά η αστυνομία δεν λέει αν ήταν αυτό που οδήγησε στην επιδρομή.
 
Ο φόβος της αστυνομίας είναι ότι αν αυτά τα όπλα βρίσκονταν σε λάθος χέρια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε ένα δυσάρεστο τρόπο. Τα πυροβόλα όπλα βρίσκονται στο Μπρίσμπεϊν για να καταγραφούν.
 
 
Πηγή ➤ bloko.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου