Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 31-1-2014



Police-Voice blog ➤
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα πεδινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας, της Δυτικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Στερεάς και θυελλώδεις ανέμους στο Ιόνιο περιμένουμε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014. Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει και στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη, 10 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 9 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα βόρεια σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, ενώ στο Νοτιοανατολικό και Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι ανατολικών-νοτιοανατολικών διευθύνσεων ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και τοπικά στα νότια ισχυροί 6 μποφόρ

. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις θυελλώδεις 8 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο και τον Πατραϊκό πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.

Πηγή ➤http://www.meteo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου