Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Έβρος Τούρκοι θα έβγαζαν από τη χώρα 60.000 ευρώ! ..Police-Voice blog ➤

Γούρλωσαν τα μάτια τους οι τελωνειακοί υπάλληλοι του Τελωνείου των Κήπων στον Έβρο, όταν είδαν τα αποτελέσματα της σωματικής έρευνας στην οποία υπέβαλαν τους επιβάτες ενός λεωφορείου της γραμμής που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη.

Μέσα σε εσωτερικές θήκες στις επενδύσεις των μπουφάν που φορούσαν δύο Τούρκοι επιβαίνοντες ανακάλυψαν ένα μικρό θησαυρό σε μετρητά, συνολικού ύψους 59.750 ευρώ, τα οποία επιχειρούσαν να βγάλουν κρυφά από τη χώρα οι δύο αλλοδαποί ταξιδιώτες! Τα χρήματα ήταν σε δεσμίδες χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ και των 500 ευρώ και ο ένας είχε συνολικά 45.750 ευρώ, ενώ ο άλλος 14.000 ευρώ!

Οι δυο Τούρκοι δεν εξήγησαν για ποιο λόγο δεν δήλωσαν τα ποσά που μετέφεραν, αλλά ούτε και από πού προέρχονταν. Έτσι, οι τελωνειακοί δέσμευσαν τα χρήματα ώσπου να ολοκληρωθεί η έρευνα που θα διενεργήσει η Αρχή Καταπολέμησης του Μαύρου Χρήματος, ενώ ήδη εισπράχθηκε άμεσα το προβλεπόμενο από τη νομοθεσία πρόστιμο, το οποίο ανέρχεται σε 25% της αξίας του συνολικού ποσού. 

Πηγή ➤http://www.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου