Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Στη Μεσσηνία Ληστές απασχόλησαν τα σκυλιά και χτύπησαν τρεις γυναίκες ! Συνελήφθη ένας Αλβανός . . .



Police-Voice blog ➤

Συνελήφθη ένας Αλβανός ο οποίος μαζί με άλλους τέσσερις - που αναζητούνται - είχαν χτυπήσει αλύπητα μια μητέρα και τις δυο κόρες της μέσα στο σπίτι τους, πριν από εννέα μήνες

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένα από τα πέντε μέλη της συμμορίας των Αλβανών κακοποιών που είχαν χτυπήσει αλύπητα μια μητέρα και τις δυο κόρες της μέσα στο σπίτι τους στη Μεσσηνία, πριν από εννέα μήνες, ενώ είχαν κακοποιήσει ακόμη και τα σκυλιά που τις φύλαγαν.

Πρόκειται για έναν 29χρονο ο οποίος συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του περνώντας από τον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος διαπίστωσαν πως σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, για τη ληστεία που είχε γίνει στις 18 Απριλίου του 2013  όταν μαζί με τους τέσσερις συνεργούς του εισέβαλε στο σπίτι των τριών γυναικών στην περιοχή Γιόλακα των Φιλιατρών. Γνωστά είναι και τα στοιχεία των συνεργών του που αναζητούνται ακόμη.

Οι κακοποιοί δεν πτοήθηκαν από τα έξι σκυλιά που είχαν οι τρεις γυναίκες στην αυλή τους! Ένας έμεινε να τα απασχολεί και οι υπόλοιποι παραβίασαν ταυτόχρονα δύο παράθυρα και όρμησαν στο σπίτι, όπου χτύπησαν ένα λυκόσκυλο που βρισκόταν μέσα. Όταν η μια από τις κόρες προσπάθησε να πιάσει το κινητό της, την χτύπησαν στο κεφάλι και την έπιασαν από το λαιμό. Προσπάθησαν να πνίξουν με ένα μαξιλάρι την αδελφή της και υποχρέωσαν τη μητέρα να βγάλει ως και τα σκουλαρίκια που φορούσε! Στη συνέχεια, άρπαξαν μετρητά ύψους 3.500 ευρώ, χρυσαφικά, δυο τηλεοράσεις, τα κινητά των γυναικών και τρία κυνηγετικά όπλα και εξαφανίστηκαν. 

Πηγή ➤http://www.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου