Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Θ. Παπαδάκης: Αστυνομικά τμήματα υπό διάλυση… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ???Police-Voice blog ➤
Αστυνομικά τμήματα χωρίς θέρμανση , χωρίς γραφική ύλη, περιπολικά παροπλισμένα και αστυνομικοί που τρέχουν σαν τον Βέγγο. Αυτή είναι η εικόνα που επικρατεί στο σύνολο των αστυνομικών τμημάτων της Θεσσαλονίκης. Το κερασάκι στη τούρτα; .Από σήμερα στην ΕΛΑΣ δεν υπάρχει ούτε και το ειδικό πλαστικό επικάλυμμα που
απαιτείται για την κατασκευή ταυτοτήτων.

Έχουν μάλιστα ειδοποιηθεί όλα τα αστυνομικά τμήματα να περιορίσουν την έκδοση ταυτοτήτων μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου καθώς τα αποθέματα χαρτιού και πλαστικού εξαντλήθηκαν.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θεόφιλο Παπαδάκη η συμπρωτεύουσα έχει αφεθεί κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αρκετά αστυνομικά τμήματα καταφεύγουν σε λύσεις «αναγκαστικής συνεργασίας» και βγάζουν ένα περιπολικό αν οκτάωρη βάρδια για να πραγματοποιεί περιπολίες.

Για παράδειγμα τα αστυνομικά τμήματα, Πανοράματος , Πυλαίας και Θέρμης είχαν ένα περιπολικό το οποίο μέσα σε ένα μήνα έγραψε 40 χιλιάδες χιλιόμετρα με αποτέλεσμα σήμερα να έχει παροπλιστεί…

Οι ένστολοι καταγγέλλουν ακόμη πως στα κρατητήρια της ασφάλειας Θεσσαλονίκης αυτή την στιγμή υπάρχουν 50 ποινικοί κρατούμενοι .

Τους φυλάνε όπως λένε παράνομα ενώ θα έπρεπε να είναι μέσα στην φυλακή αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί καθώς δεν υπάρχει χώρος.

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στην διεύθυνση Μεταγωγών όπου κρατούνται 100 άτομα ενώ η χωρητικότητα του είναι μόλις για 55 άτομα.

Οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης κρούουν των κώδωνα του κινδύνου και για τις τραγικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό που φτάνουν τις 1250 οργανικές κενές θέσεις και σύμφωνα με πληροφορίες η Αθήνα στο προσεχές διάστημα θα στείλει μόλις 13 άτομα για να καλύψουν  αυτό το κενό.

Την ίδια ώρα λένε οι αστυνομικοί το ελληνικό δημόσιο δαπανά ετησίως 22 εκατομμύρια ευρώ για ενοίκια κτιρίων όπου στεγάζονται τα αστυνομικά τμήματα.
Πηγή ➤http://www.bloko.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου