Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ζητούνται…αστυνομικοί στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας.....



Police-Voice blog ➤
Τεράστια συνεχίζουν να είναι τα κενά στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, καθώς ο αριθμός των 130 κενών θέσεων που είχε αναφέρει, πριν από ένα χρόνο, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μάκης Κοσκερίδης συνεχίζει να ισχύει ακόμα και σήμερα. Λύση εν μέρει του ιδιαίτερα οξυμένου αυτού προβλήματος, συνέπεια του
οποίου είναι και η μεγάλη δυσκολία στο να ανταποκριθούν πάρα πολλές υπηρεσίες, φαίνεται να έρχεται μετά τις σχετικές δεσμεύσεις που έχουν δοθεί, για την επάνδρωση του με 28 άτομα μέχρι τα τέλη του Μαρτίου. Οι περισσότεροι αστυνομικοί υπάλληλοι από τους 28, όπως όλα δείχνουν θα είναι μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας που καταργήθηκε προ μηνών.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, μιλώντας στο KavalaPress, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γιώργος Γκράνας, η πρόσληψη των δημοτικών αστυνομικών αναμένεται να γίνει ως τα τέλη Μαρτίου, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να ανακουφίσει παρά ελάχιστα την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, καθώς μπορεί το τελευταίο διάστημα να επέστρεψαν 19 άτομα που είχαν τοποθετηθεί ως φύλακες στα κέντρα φύλαξης λαθρομεταναστών, ωστόσο πολύ σύντομα θα πρέπει εκ νέου να ξαναφύγουν άλλα 24 άτομα για τον ίδιο λόγο, αυξάνοντας αρκετά τα κενά.
Είναι, δε, χαρακτηριστική η φράση που ανέφερε ο κ. Γράνας: «Όσον αφορά τα κενά, αυξανόμαστε και πληθυνόμαστε!!!»

Πηγή: KavalaPress.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου