Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Μαλλιοτραβήγματα και μαχαιρώματα για έναν άνδρα! ΗΡΕΜΑ ...



Police-Voice blog ➤

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι κάτοικοι των Τρικάλων, όταν είδαν δυο γυναίκες να έρχονται αρχικά στα χέρια βρίζοντας και απειλώντας η μια την άλλη και στη συνέχεια να αλληλοτραυματίζονται με αιχμηρά αντικείμενα!

Και όλα αυτά, για τα... μάτια ενός άνδρα που διεκδικούσαν και οι δυο!

Οι πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να χωρίσουν τις δυο γυναίκες με κίνδυνο να δεχτούν καμιά... ξώφαλτση, ενώ κάποιοι ειδοποίησαν ασθενοφόρα που τις παρέλαβαν και τις μετέφεραν στο νοσοκομείο Τρικάλων. Εκεί έσπευσαν και άνδρες της Αστυνομίας που τις συνέλαβαν με κατηγορίες για σωματικές βλάβες και οπλοχρησία και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα.

*** Λίγο έλειψε να σκοτώσει έναν γείτονά του και, όταν οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν, έβαλε φωτιά στο σπίτι του στη Δράμα ένας 29χρονος για τον εγκλεισμό του οποίου σε ψυχιατρείο εκκρεμούσε εισαγγελική παραγγελία που δεν είχε εκτελεστεί! Ο δράστης τραυμάτισε ελαφρά το θύμα και κλείστηκε στο σπίτι του, όπου προκάλεσε πυρκαγιά με εκτεταμένες φθορές, που σβήστηκε από την Πυροσβεστική. Στη συνέχεια, ο 29χρονος συνελήφθη.
Πηγή ➤http://www.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου