Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ζογκλερική απόδραση από το Σωτηρία κατάδικου για βιασμούς...



Police-Voice blog ➤
Την "τρωτότητα" στο σύστημα ελέγχου κι επιτήρησης εκμεταλλεύτηκε ένας κατάδικος για βιασμούς που νοσηλεύονταν σε ειδικό θάλαμο αρνητικής πίεσης σε μονάδα λοιμωδών στο "Σωτηρία", ο οποίος κατάφερε χθες το βράδυ ν' αποδράσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στο δωμάτιο νοσηλείας υπήρχε
κάμερα διαρκώς εστιασμένη στον κρατούμενο την οποία επιτηρούσαν άνδρες της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού.
Η παρακολούθηση διακόπτονταν κάθε φορά που ο κρατούμενος πήγαινε στη τουαλέτα. Και κάθε φορά, εξωτερικός φρουρός, έβγαινε έξω κι έκανε τον κύκλο του νοσοκομείου για να επιτηρεί το μικρό παραθυράκι της τουαλέτας, από το οποίο οι περισσ'ότεροι θα στοιχημάτιζαν ότι είναι αδύνατο να χωρέσει και να περάσει ανθρώπινο σώμα.
Ο κρατούμενος όμως τα κατάφερε και μέχρι ο φρουρός να διανύσει την απόσταση είχε εξαφανιστεί. Αμέσως σήμανε συναγερμός, ο δραπέτης που ονομάζεται Νίκα Μιλικισβίλι κι έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη για βιασμούς και ληστείες, αναζητήθηκε για το τυπικό του πράγματος πρώτα στη διεύθυνση κατοικίας που είχε δηλωμένη στη φάκελο του, που όμως διαπιστώθηκε πως ... δεν αντιστοιχεί σε κατοικήσιμο κτίσμα.
Μετά από πληροφορίες αστυνομικών της κρατικής ασφάλειας οργανώθηκε έρευνα σε σπίτι, πλην όμως δεν απέφερε τα αναμενόμενα. Οι εξωτερικοί φρουροί σε λίγη ώρα θα περάσουν το κατώφλι της εισαγγελίας, με την κατηγορία της απελευθέρωσης κρατουμένου.
Πηγή ➤http://www.bloko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου