Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης... Κρήτη: Έστησαν «γιορτή» για να υποδεχτούν τους τουρίστες



Police-Voice blog ➤

«Ποδαρικό» στην Κρήτη έκαναν από την Γερμανία 150 τουρίστες 

Μια μικρή γιορτή στήθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου Κρήτης για την υποδοχή των πρώτων επισκεπτών της θερινής σεζόν με πτήση τσάρτερ.

«Ποδαρικό» στην Κρήτη έκαναν από την Γερμανία 150 τουρίστες τους οποίους υποδέχτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας κ.α. Οι πρώτοι τουρίστες που «άνοιξαν» τη φετινή τουριστική σεζόν έγιναν δεκτοί με χαρά, με παραδοσιακό κέρασμα, εδέσματα (ξεροτήγανα, ρακί, κ.α.) σε εκδήλωση υποδοχής που οργάνωσε η Περιφέρεια σε συνεργασία με την Παγκρήτια Ένωση Χοροδιδασκάλων που τα παριστάμενα μέλη της έδωσαν τοπικό «χρώμα» με τις παραδοσιακές φορεσιές τους.

«Οι Γερμανοί τουρίστες μας έκαναν «ποδαρικό» φέτος, όπως και πέρυσι. Η ευχή όλων μας είναι-με βάση και τα μηνύματα που έχουμε- ότι και φέτος για το νησί μας θα υπάρξει μια καλή τουριστική σεζόν» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Παράλληλα ο κ. Κουκιαδάκης αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Περιφέρειας για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν ενώ έκανε αναφορά στην αποτελεσματική καμπάνια της Περιφέρειας για την διεθνή προβολή του νησιού μας.

Πηγή ➤http://www.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου