Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Υπεράνω του νόμου....πώς κάποιοι έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να παρανομούν, αλλά και να απειλούν (!) αστυνομικούς



Police-Voice blog ➤
Κάποιες φορές, ακόμα και οι υπηρέτες του νόμου και της τάξης λυγίζουν, εξευτελίζονται και -εντέλει- προσαρμόζονται στις συνθήκες που τους επιβάλλονται από άτομα που -προφανώς και άγνωστο πώς- έχουν τη δύναμη να γράφουν τους νόμους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Η ιστορία που παρουσιάζει σήμερα το zougla.gr είναι ενδεικτική του πώς κάποιοι έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να παρανομούν, αλλά και να απειλούν (!) αστυνομικούς οι οποίοι έκαναν το «λάθος» να... τους ελέγξουν.
Η επίσκεψη στο βενζινάδικο

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που δύο αστυνομικοί και συνεργείο του ΙΚΑ επισκέφθηκαν βενζινάδικο στο Κερατσίνι προκειμένου να προβούν σε έλεγχο.

Πρόκειται σαφώς για ένα βενζινάδικο τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα, καθώς στην εν λόγω επιχείρηση τον λόγο δεν τον έχει ο Νόμος, αλλά δύο μπράβοι (!) το οποίο φρουρούν καθημερινά.

Ήταν τέλη Φεβρουαρίου του 2014 όταν οι δύο ένστολοι από το Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας και ένα συνεργείο του ΙΚΑ πέρασαν την πόρτα του βενζινάδικου και ζήτησαν από τους επικεφαλής τα ανάλογα στοιχεία για να κάνουν έλεγχο στην επιχείρηση.

Δεν πέρασαν παρά μερικά λεπτά μέχρι να πέσουν πάνω σε μια δυσάρεστη έκπληξη…

«Φέρατε τους αστυνομικούς για να μη φάτε φάπες;»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λίγη ώρα μετά την επίσκεψή τους στην επιχείρηση εμφανίστηκαν μπροστά τους δύο «φουσκωτοί», οι οποίοι με ιδιαίτερα προκλητικό ύφος ρώτησαν τους υπαλλήλους του ΙΚΑ: «Φέρατε μαζί σας τους αστυνομικούς για να μην φάτε φάπες;».

Όπως είναι λογικό, οι δύο ένστολοι έμειναν στήλη άλατος, καθώς δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι ακριβώς συμβαίνει.

«Οι δύο "φουσκωτοί" υπάλληλοι της επιχείρησης πλησίασαν τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους του ιδρύματος και ήταν πολύ προκλητικοί. Όπως είναι λογικό, οι αστυνομικοί σάστισαν και ένιωσαν να απειλούνται», περιγράφουν στο zougla.gr καλά ενημερωμένες πηγές.
  
Ζήτησαν τα στοιχεία των αστυνομικών

Μάλιστα, το θράσος των δύο «προστατών» του βενζινάδικου ήταν τόσο μεγάλο, που κατά τη διάρκεια του ελέγχου (ο οποίος φυσικά δεν ολοκληρώθηκε) δεν δίστασαν να ζητήσουν από τους ένστολους ακόμα και τα στοιχεία τους.

«Το ύφος τους ήταν πολύ απειλητικό και κάποια στιγμή άρχισαν να ζητούν επίμονα από τους αστυνομικούς τα στοιχεία τους, τα οποία σημείωσαν σε ένα χαρτί. Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν τους άφησαν να ελέγξουν ούτε τους χώρους που ήθελαν. Μέσα στο βενζινάδικο υπάρχει ένα δωμάτιο. Όταν οι ένστολοι ζήτησαν να το ανοίξουν δεν τους άφησαν, λέγοντάς τους ότι στον χώρο αυτό έχουν βάρη και δεν υπάρχει λόγος να ελεγχθεί», επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι η περίπτωση της εν λόγω επιχείρησης δεν είναι άγνωστη στους αστυνομικούς κύκλους. Όπως αναφέρουν στην ηλεκτρονική εφημερίδα άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΓΑΔΑ.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Πηγή ➤ zougla 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου