Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ηλικιωμένος παρέσυρε αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, Σύγκρουση υπηρεσιακών μηχανών σε καταδίωξη με άλλους 2 τραυματισμούς



Police-Voice blog ➤
Τρεις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά τις τελευταίες ώρες, στη διάρκεια ελέγχων ύποπτων οχημάτων ή καταδίωξης.
Το πρώτο ατύχημα συνέβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποιούσαν έλεγχο σε
οδηγό αυτοκινήτου στα Μέγαρα (στο ύψος των Goodys), μετά από καταγγελία για κλοπή οχήματος. Διερχόμενο ΙΧ με οδηγό έναν 70χρονο οδηγό, δεν είδε τους αστυνομικούς και παρέσυρε τον ένα εξ αυτών και τον έριξε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απ' όπου αποχώρησε στις 4 τα ξημερώματα.
Καταδίωξη από την Αγία Βαρβάρα στο Φάληρο
Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ πραγματοποιούσαν ελέγχους χθες στις 23.30 στην Αγία Βαρβάρα. Ο οδηγός ενός οχήματος που κρίθηκε ύποπτο, δε σταμάτησε σε έλεγχο και οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν. Το κυνηγητό συνεχίστηκε μέχρι το Φάληρο, όπου αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα, έγινε έλεγχος στο άτομο, χωρίς ευρήματα και προσήχθη στο τμήμα.
Νωρίτερα, στη συμβολή της Περικλέους με τον Κηφισό, πάνω στους ελιγμούς της καταδίωξης, δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά άλλοι δύο αστυνομικοί. Μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο 401 ΣΝ, απ' όπου αποχώρησαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Ο οδηγός του ύποπτου ΙΧ συνελήφθη για απείθια και άλλα αδικήματα.

Πηγή ➤http://www.bloko

1 σχόλιο: