Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΚΥΠΡΟΣ..Λάρνακα: 59χρονος και 35χρονος κακοποίησαν και βίασαν ανήλικες



Police-Voice blog ➤
Στη σύλληψη γνωστού επιχειρηματία, 59 ετών, από τη Λάρνακα καθώς και ενός άνδρα, 35 ετών, από τη Λευκωσία προχώρησε απόψε η αστυνομία Λάρνακας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης και εκμετάλλευσης ανήλικης.

Συγκεκριμένα,15χρονη κατήγγειλε την Τρίτη στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι το περασμένο Σάββατο συναντήθηκε με τον 35χρονο, επίσης ύποπτο στην υπόθεση, τον οποίο γνώρισε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της ανήλικης, ο ύποπτος την απήγαγε, την μετέφερε στο διαμέρισμά του στη Λευκωσία τη χτύπησε και ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της. Στη συνέχεια, τη μετέφερε σε διαμέρισμα στη Λάρνακα όπου επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με τη συμμετοχή όμως και 59χρονου επιχειρηματία της Λάρνακας.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι στο διαμέρισμα βρισκόταν και μια 14χρονη η οποία φέρεται να βιάστηκε και εκείνη και να κακοποιήθηκε και από τους  δύο υπόπτους. Η αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη της 14χρονης μέχρι στιγμής. 

Σε έρευνα πάντως που έγινε στο διαμέρισμα του 35χρονου εντοπίστηκε και ποσότητα ναρκωτικών. Και οι δύο ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Πηγή: philenews.com....zougla.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου