Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Πλάσαραν μαϊμού προϊόντα σε ακριβές γειτονιές



Police-Voice blog ➤Συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Αθήνα, Χαλάνδρι, Κηφισιά και Γλυφάδα) πέντε άτομα καθώς προωθούσαν προϊόντα απομίμησης με εμπορικά σήματα επώνυμης εταιρείας σε καταστήματα.

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία του εκπροσώπου της εταιρείας, σύμφωνα με την οποία συγκεκριμένη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο, προέβαινε σε σχεδιασμό, παραγωγή, προώθηση και διάθεση γυναικείων ρούχων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία έφεραν τα εμπορικά σήματα, σχέδια και λογότυπα της εταιρείας τους.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης αυτής, δραστηριοποιούνταν παράνομα τουλάχιστον από το 2010, προμηθεύοντας απομιμητικά προϊόντα, σε καταστήματα λιανικής πώλησης, αλλά και μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, παραπλανώντας με αυτό τον τρόπο το καταναλωτικό κοινό.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, καθώς και σε πέντε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπου βρέθηκαν συνολικά 692 ενδύματα (μπλούζες και φορέματα) τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα απομίμησης.
Πηγή ➤.zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου