Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Οι κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς-Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς



Police-Voice blog ➤
Σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς καλούν τους πολίτες σήμερα τα εργατικά συνδικάτα.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας θα γίνει στις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή συγκέντρωση στις 10.00 στο Σύνταγμα και προσυγκεντρώσεις στις 09.30.

Δεμένα στα λιμάνια θα μείνουν σήμερα και τα πλοία, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ για την εργατική Πρωτομαγιά, ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στα λιμάνια. Οι υπάλληλοι των λιμανιών θα λάβουν μέρος στη συγκέντρωση των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00, ενώ οι λιμενεργάτες θα δώσουν το παρών σε ανάλογη συγκέντρωση στο Πασιλιμάνι, στις 10.30.

Στις κινητοποιήσεις θα συμμετάσχουν με στάσεις εργασίας και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, τα οποία θα κινηθούν από τις 09.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ. Με στάση εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας έως και τις 09.00 το πρωί θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το μετρό.

Κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας, ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα θα είναι κλειστός από την έναρξη της λειτουργίας έως το τέλος των συγκεντρώσεων για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Παράλληλα, δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό από τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον προαστιακό σιδηρόδρομο θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Κατά συνέπεια δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο στα τρένα του ΟΣΕ.

Πηγή ➤http://www.zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου