Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ο νεος υπουργος ! ! ! Ο Κικίλιας αποδομεί τον Δένδια, Μπράβο στην ΕΚΑΜ...ΦΩΤΟ



Police-Voice blog ➤
Γράφαμε χθες για το νέο υπουργό δημόσιας τάξης στο σχόλιο- ανάλυση μας για την παρουσία του στην ορκωμοσία των ανθυποπυραγών της πυροσβεστικής.
"Η αλήθεια είναι ότι ο νέος υπουργός δημόσιας τάξης "αποπνέει" φρέσκο αέρα. Αν αυτό είναι προσποιητό και συνεπώς φάσκο, θ' αποδειχτεί προϊόντος του χρόνου. Σε κάθε δημόσια παρουσία μεταξύ ένστολων και μη, παραβλέπει το στενό πρωτόκολλο και τις τυπικότητες, αφήνοντας πίσω στο παρελθόν την τυπική επίφαση που
απορρέει και προσδίδει στον επίσημο το βάθρο και η αφ' υψηλού- πανοραμική θεώρηση της αφεντιάς του. Άντε να δούμε αν αυτό που αποπνέει θα εμπνεύσει και θα βάλει σε νέα ρότα τα σώματα ασφαλείας. Ανανέωσης εκδημοκρατισμού και σε διακριτή απόσταση από ιδεοληπτικές αγκυλώσεις νεότευκτων καρκινωμάτων."
Την ώρα που εμείς γραφαμε κι αναλύαμε τα πρώτα δείγματα του φαίνεσθαι, ο κ. Κικίλιας είχε βαλθεί να μας αποδείξει ότι διαθέτει και είναι και πως δεν ήρθε ως απλό συμπληρωματικό "παλίμψηστο" ενός κεκτημένου -και ως τέτοιου δεδομένου- ρόλου. 
Τόλμησε και πήγε εκεί που δεν αποτόλμησε ή το έκαναν σπάνια η συντριπτική πλειοψηφία των προκατόχων του. Στην ΕΚΑΜ.
Μια ΕΚΑΜ, που την υπονόμευσε ο κυρ Δένδιας, ( βλέπε ρεπορτάζ bloko.gr στις 14 Ιανουαρίου "Σοκ από Δένδια: "Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα υπέρ αστυνομίας επειδή τον Κόλα ... τον πέτυχε τυχαία σφαίρα"!!! " και στη συνέχεια όταν μεταξύ άλλων, μετακίνησε και τους αρχηγούς τους στο πλαίσιο της έρευνας των αδιάφθορων για την πιθανότητα σχέσεων και διασυνδέσων με το εγκληματικό συνδικάτο του νεοναζιστικού θιάσου, για να πειθαναγκαστεί με εντολή Μαξίμου να τους επαναφέρει και να τους αποκαταστήσει, όταν διάφοροι παρατρεχάμενοι και διαδρομιστές της Κατεχάκη διαμήνυαν ότι ενεργούν ... εξ' ονόματος του! Τόσο θρασσείς, για να μην επικαλεστούμε άλλο χαρακτηρισμό.  
Σ' αυτούς λοιπόν πήγε χθες ο Κικίλιας, όχι για να βυσοδομήσει, όπως ο επικίνδυνος προκατόχος του, που έστρεψε σημαντικό τμήμα της ΕΛ.ΑΣ στους Ταρτούφους, αλλά μαφιόζους του χρυσαυγίτικου γκρουπούσκουλου, αλλά για να τους πει μπράβο (άσχετα με το εάν εμείς συμφωνούμε ή όχι και τη θέση μας την έχουμε καταθέσει) που η μια σφαίρα από τις 100 πέτυχε τον Κόλα, λες και αν τον πετύχαιναν 5 ή οι 99 το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.
Ο κ. Κικίλιας, όπως θα διαβάστετε αμέσως μετά σο δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες το υπουργείο, όχι μόνο είπε μπράβο, όχι μόνο ενδιαφέρθηκε για την πορεία της υγείας του τραυματισμένου εκαμίτη, αλλά υποσσχέθηκε να μελευήσει τις προτάσεις των επικεφαλής της ΕΚΑΜ για τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης και λειτουργίας, ενώ έμεινε "ενεός" όταν είδε τον χώρο εκγύμνασης των υπηρετούντων. Κι επειδή προφανώς βάλθηκε ν' αποδείξει πως αμ' έπος αμ' έργον, τα συνεργεία από νωρίς σήμερα το πρωί, έπιασαν δουλειά.

Ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση του υπουργείου για την επίσκεψη
"Με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια τιμούνται οι αστυνομικοί της Ειδικής Κατασταλτικής και Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) που συμμετείχαν στην αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των δραπετών των φυλακών Τρικάλων τον περασμένο Ιούλιο

Η εντολή δόθηκε μετά τη σημερινή επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στις εγκαταστάσεις της Ε.Κ.Α.Μ.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας πραγματοποίησε σήμερα, 27/06/2014 επίσκεψη στην Ειδική Κατασταλτική και Αντιτρομοκρατική Μονάδα, στις εγκαταστάσεις της στο Γουδί. Ο Υπουργός συναντήθηκε με τον Διοικητή και τους άνδρες της Μονάδας και ενημερώθηκε για θέματα που τους απασχολούν.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με εντολή του κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να κινητοποιήσουν άμεσα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε μέχρι τα τέλη Ιουλίου, να έχουν λάβει τιμητικές διακρίσεις οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ που συμμετείχαν στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των δραπετών των φυλακών Τρικάλων, τον Ιούλιο του 2013. Ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι: «Είναι αδιανόητο να μην έχουν τιμηθεί οι αστυνομικοί της Ε.Κ.Α.Μ., που συμμετείχαν σε μία τόσο μεγάλη και δύσκολη επιχείρηση από την Ελληνική Πολιτεία και ειδικά από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη».

Η αστυνομική επιχείρηση, είχε ξεκινήσει από τις 22 Μαρτίου 2013, ενώ στις 21 Ιουλίου 2013, στη Βροσίνα Ιωαννίνων κατά τη διάρκεια συμπλοκής με ανταλλαγή πυροβολισμών, τραυματίστηκε θανάσιμα ο δραπέτης φυλακών KOLA Marjan. Στην επιχείρηση αυτή είχε τραυματιστεί σοβαρά και ένας αστυνομικός των Ειδικών Δυνάμεων.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στην ΕΚΑΜ δήλωσε: «Είχα σήμερα την ευκαιρία να βρεθώ κοντά στους αστυνομικούς της Ε.Κ.Α.Μ., που συγκροτούν μία επίλεκτη Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και να συνομιλήσω μαζί τους για εργασιακά θέματα που τους απασχολούν.

Δηλώνω την αμέριστη στήριξή μου στο έργο που προσφέρουν οι αστυνομικοί της Ε.Κ.Α.Μ. στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω διότι υπό δυσχερέστατες συνθήκες καταβάλλουν μία υπεράνθρωπη προσπάθεια. Το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτούς τους αστυνομικούς είναι να τους τιμήσουμε για την αυταπάρνησή τους».

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ενημερώθηκε ακόμη για τη συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με το Λιμενικό Σώμα και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συνδρομή των αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ. στην πρόσφατη επιχείρηση για την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος ηρωίνης.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σε Αστυνομικές Υπηρεσίες.


Πηγή ➤http://www.bloko.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου