Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Τον καταδίωξε με το...τρακτέρ και προσπάθησε να τον εμβολίσειPolice-Voice blog ➤Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σε αγροτική περιοχή του Χάρακα όταν 72χρονος άρχισε να καταδιώκει με το τρακτέρ 62χρονο συγχωριανό του λόγω προσωπικών και οικονομικών διαφορών του παρελθόντος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Όπως έγινε γνωστό, αρχικώς ο 72χρονος με το τρακτέρ επιχείρησε να «εμβολίσει» την μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 62χρονος, όμως δεν τα κατάφερε. Ο οδηγός της μηχανής αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που διέτρεχε, εγκατέλειψε κακήν-κακώς το όχημα και προσπάθησε να βρει διέξοδο διαφυγής τρέχοντας στους αγρούς. Όμως ο 72χρονος συνέχισε να τον καταδιώκει με το τρακτέρ, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση.

Αστυνομικοί του Τμήματος Πύργου, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για το συμβάν, έσπευσαν στο σημείο για να προλάβουν τα χειρότερα. Το επεισόδιο είχε και συνέχεια μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα όπου οι δύο εμπλεκόμενοι αλληλομηνύθηκαν. Μάλιστα ο 72χρονος υπέβαλε μήνυση για εξύβριση και σε βάρος του γιου του 62χρονου, ο οποίος είναι ένστολος.

Πηγή ➤zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου