Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Xίος: Αδειούχος από τις φυλακές διέρρηξε σπίτι αρπάζοντας κοσμήματαPolice-Voice blog ➤Εξιχνιάστηκε χθες το μεσημέρι, μετά από μεθοδευμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, υπόθεση κλοπής κοσμημάτων μεγάλης αξίας, από οικία 27χρονης, στην πόλη της Χίου.

Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 25 και 26 ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, νυχτερινές ώρες της 21/22-06-2014, ο 26χρονος από κοινού με τον 25χρονο, μπήκαν, παραβιάζοντας τη μπαλκονόπορτα, στο σπίτι της 27χρονης και εκμεταλλευόμενοι την απουσία της, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας 18.000 ευρώ, περίπου. Ο 25χρονος είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακές της χώρας και κατά το χρονικό διάστημα της κλοπής, του είχε χορηγηθεί κανονική άδεια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε επίσης ότι οι προαναφερόμενοι δράστες, πούλησαν σε άγνωστο άνδρα σε περιοχή της Αττικής, μέρος των κοσμημάτων, έναντι του χρηματικού ποσού των 5.700 ευρώ.

Τα υπόλοιπα κοσμήματα, βρέθηκαν κρυμμένα σε άλσος στην περιοχή του Μερσινιδίου στη Χίο και κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Πηγή ➤.zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου